Diskusie - 4815. stránka fóra
2
DOPA internát
Ženýýýýýý poďme spraviť na dope nejakú párty, čo vy na to?:D už ma to tu začína nudiť :D snáď nebudeme horšie než Hopa :D... aj bufetára môžme kľudne zavolať... :DDD Otvor fórum »
10. 11. 2011 00:09
39
Žiadosť o preskúšanie učiteľky
Myslíte že sa dá podať nejaká hromadná žiadosť napr spísaná niekoľkými triedami na preskúšanie pedágoga nejakou komisiou ? Pretože máme učiteľku angličtiny na elektrotechnickej priemyslovke, je z Litvy, nevie po slovensky, často nás presviedča o tom že... Otvor fórum »
9. 11. 2011 22:36
16
Dyslexia
Ahoj myslíte, že dyslexia je skutočnosť? alebo výmysel... niektorý ľudia to uznávajú niektorý nie... ak áno ako by ste s tým účinne bojovali? Otvor fórum »
9. 11. 2011 22:31
20
Hviezda pri Mesiaci
Neviete niekto, čo je to za hviezdu/planétu, čo vidno teraz pri Mesiaci? :) Myslím, že cez leto ju nevidno, ale teraz sa mi zdá že ju vidno každý deň Otvor fórum »
9. 11. 2011 22:14
15
Tetovanie
Viem že mi poviete že či som normálny a že to nemám robiť ale pýtam sa, že keby som si urobila doma svoje vlasné tetovanie. Nebola by to nijaká sláva, len dáke malé srdiečko, alebo hviezdička... Otvor fórum »
9. 11. 2011 22:10
4
Kde je zvyšné euro?
Prídu traja kamaráti do hotela a zaplatia za izbu 30 € (čiže každý dá 10 €). Po chvíli však recepčný príde nato, že na izbu bola zľava a mali platiť len 25 €. Po poslíčkovi pošle 5... Otvor fórum »
9. 11. 2011 21:37
19
Prísni rodičia
prosím, poraďte! ako upokojiť kamarátkinho rozzúreného rodiča (konkrétne otca cholerika, deprimovaného celým svetom)? a mám vlastne niečo robiť alebo sa radšej nemám pchať do cudzích vecí a tváriť sa, že som hluchá a... Otvor fórum »
9. 11. 2011 21:24
3
Kto uhádne názov tejto pesničky je frajer:)
http://www. uloz. to/10951152/track-10-mp3 Otvor fórum »
9. 11. 2011 21:21
58
Chodiť s niekým aj ked nechcem?
Mám taký menší "problém"... Vlastne to ani nie je problém.. Ale.. Ide po mne taký chalan.. Je fajn ale ja ho proste nechcem.. kamoška mi povedala že s ním musím chodiť lebo je dobrý... lenže ja ho beriem... Otvor fórum »
9. 11. 2011 21:06
30
Prečo sa za mnou obzerajú len starí chlapi?
Otázka v nadpise. Ja viem že vyzerám staršie, ale nie až tak staro. Toto môžem brať aj ako kompliment ale ide hlavne o to, že sa otáčajú LEN starí a žiadny v mojom veku. A... Otvor fórum »
9. 11. 2011 20:59
21
Medicína
Kto chodí na medicínu do KE? Alebo na prirodovedeckú fakultu? Ako sa tam učí a zvládne to človek s priemerným IQ? Láskavo sa vyhnite komentom typu "nedá sa", "strÁÁÁšne ťažké".. zbytočne to odrádza :D Otvor fórum »
9. 11. 2011 20:30
72
Akej farby máte teraz na sebe ponožky ?
Akej farby máte teraz na sebe ponožky ? Otvor fórum »
9. 11. 2011 20:29
46
Pomoc
Som so svojim priateľom 2 roky medzi tým sme sa asi na mesiac rozišli preto lebo mi povedal že ma neľúbi ale mam ma rád ja som to ďalej riešit nechcela tak sme sa rozišli po mesiaci sa... Otvor fórum »
9. 11. 2011 20:12
2
Coolagent
Zdravííííím:D Vedel by mi niekto z vás povedať vaše skúsenosti s touto organizáciou? Cez leto by som prostredníctvom nich chcela ísť do USA a využiť tým program Work and Travel... Podľa toho, čo píšu na internetovej stránke, všetko... Otvor fórum »
9. 11. 2011 19:38
18
Aka vonavka pre mužou je najlepšie a aj dlho vydrží ???
Dobra vonavka, ale musi aj dlho vydržať Otvor fórum »
9. 11. 2011 19:30- 1 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 2 Ako utierate prach?
- 3 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 4 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 1 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 2 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 3 Ako utierate prach?
- 4 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 5 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 1 Svoju ženu (ak by bola)
- 2 Je aj vo vašom meste bytová kríza?
- 3 Viete kolko CO2 je v atmosfere v percentach ? Dajte tip, odpoved v @1
- 4 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 5 Poznáte rozdiel medzi odpisom a výpisom z registra trestov?
- 6 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 7 Ako utierate prach?
- 8 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 9 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?