Diskusie - 4818. stránka fóra
29
Tabulky podla platovej triedy ucitelov
Neviete niekto kde najdem aktualne tabulky platov ucitelov v MŠ a ZŠ. Ďakujem Otvor fórum »
8. 11. 2011 22:02
2
Sletline
neviete niekto kde sa dá zohnať to také lano ktoré sa napne medzi dvoma stromami alebo niečím takým a potom sa po tom lane chodí. Volá sa to sletline ď. Otvor fórum »
8. 11. 2011 21:47
25
Je momentálne nejaká reklama, ktorá vás zaujala resp. nejaká s dobrým nápadom?
Ako trávite čas počas reklamy? Využívate ju na odbehnutie od televízora alebo len znechutene ostanete sedieť a nadávate? Pozeráte ešte filmy v TV alebo len prostredníctvom počítačov a dvd? Otvor fórum »
8. 11. 2011 21:40
38
Ako reagovať na niekoho, kto o vás má záujem, ale vy ho oňho nie?
Zaujímal by ma váš názor na takúto situáciu: predstavte si, že už dlhšie poznáte niekoho, o kom ste sa v poslednej dobe dozvedeli, že sa mu páčite... Nie je síce veľmi iniciatívny, no z času na... Otvor fórum »
8. 11. 2011 21:22
40
Kam s babou v jeseni
Možno to niekto poznáte, chcete si vyjsť s babou, je jeseň, počasie na prd, je chladno, naviac fúka vietor. Neostáva nič iné ako niekde posedieť. Otázkou je kde? Poraďte kde by ste išli... Otvor fórum »
8. 11. 2011 21:06
1
FU TUKE: Ateliér nových médií alebo Grafika a exprimentálna tvorba?
Zdravím, neviete mi niekto poradiť čo si vybrať? Kto pozná niekoho z týchto odborov.. Chcem sa zamerať na fotku, video. . Otvor fórum »
8. 11. 2011 20:56
18
Muchy na obrazovke
Obraciam sa na vás s menšou otázkou. Na internete som ešte niekedy dávnejšie videla obrázok, na ktorom bola plocha obrazovky akoby plná múch. Bolo to niečo ako "nachytávka" na niekoho, kto si myslel, že tie... Otvor fórum »
8. 11. 2011 20:51
8
Blond farba na vlasy
Mám divné farby na vlasoch teraz. Hore odrastené, prírodná farba (tmavo hnedá) ostatné mám také do blond, čo mi vytiahlo slniečko a konce mám tmavšie. To ešte z minulých farbení. Chytí mi blond farba normálne... Otvor fórum »
8. 11. 2011 20:39
48
Načo je dobré maturovať zo slovenčiny?
nevidím v tom vôbec zmysel.. . zbytočná strata času to je .. ten čas by sme mohli využiť oveľa efektívnejšie a nie učením sa somarín čo nikde nevyužijeme.. a len stresy z toho mať Otvor fórum »
8. 11. 2011 20:25
15
Prepichnutie chrupavky
Máte tu niekto naušnicu v chrupavke na uchu? Kde vám to robili? V nejakom piercingovom štúdiu? Bolelo to/hnisalo? Čítala som, že niekoho to bolí aj rok po prepichnutí, tak by ma zaujímali aj vaše názory a skúsenosti :)... Otvor fórum »
8. 11. 2011 20:19
19
Poraďte nejaké pekné, kvalitné slúchadlá,,.
.... vyberám si nejaké a internete, no ja sa v tom nevyznám :) Otvor fórum »
8. 11. 2011 19:52
20
Darček
Ahojte... Viete poradiť darček pre dedka na narodeniny.. ?? Proste hocijakú drobnosť, len nech to je aspon trošku originálne a nech sa poteší.. :) Ja už fakt nwm.. :) Som vdačná za každý napad..... Otvor fórum »
8. 11. 2011 19:49
3
Zenit v programovaní 2011
Tí ktorí ste riešili tento ročník nezdalo sa vám to nejak príliš ľahké ? Čo hovoríte ako ste dopadli ? Otvor fórum »
8. 11. 2011 19:48
5
E-shop na botasky
Poznáte nejakú dobrú stránku na botasky ktorú máte osvedčenú? Otvor fórum »
8. 11. 2011 19:38
20
Foter
Prosim Vas, mam problem. Foter furt chce aby som bol na pc len 1 hodinu co je veeeeeeeeeeeeelmi malo a 2 hodiny cez vikend. Je to STRASNE! Mojej mame je to uplne jedno ale foter furt: Vypni... Otvor fórum »
8. 11. 2011 19:33- 1 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 2 Ako utierate prach?
- 3 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 4 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 1 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 2 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 3 Ako utierate prach?
- 4 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 5 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 1 Svoju ženu (ak by bola)
- 2 Je aj vo vašom meste bytová kríza?
- 3 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 4 Poznáte rozdiel medzi odpisom a výpisom z registra trestov?
- 5 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 6 Ako utierate prach?
- 7 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 8 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?