všimli ste si, že všetci sa niekde neustále len náhlia a panuje tu akási nepohoda, už to nie je ako kedysi.. ??, prečo je to tak, prečo jednoducho na chvíľu nevypneme ??
tiež som mal dnes v pláne robiť veľa vecí ohľadom školy ale tak povedal som si, že každý deň niečo robím a že si konečne doprajem voľnú nedeľu aj zajtra je deň
zial doba je hekticka, rychle tempo znamena rychlejsie dosahovanie cielov a vysledkov .. preto sme si zvykli a utekame .. je to trend, ale pokial je clovek nuteny, nepovazuje to za tragicke .. ja "vypnem" raz do mesiaca a uprostred toho si uvedomim, ze sa nudim a chaos , tlak a terminy k mojmu zivotu patria. Netvrdim, ze je to dobre .. len, ze robim co chcem, nie preto .. ze je doba vseobecne uponahlana ale ano .. zmenilo sa to ..
Ja si na to na čo čas potrebujem a čo chcem čas vždy nájdem. To je umenie vedieť si zorganizovať čas tak, aby ste sa nemuseli nikde nikdy a nikam ponáhľať a všetko stíhali s prehľadom. Má to svoje nevýhody v tom, že ľudia okolo si potom myslia, že všetko zvládate bez problémov a tak vám kľudne pridajú. Nevidia, že je to iba vaša zásluha No ak je človek šikovný ta aj viac práce a povinností si vie zatriediť tak, aby mu to vyhovovalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A snáď len dodám..že každý si je strojcom svojho šťastia a všetci (ak to vezmem globálne)si môžu žiť život svojim spôsobom.