Diskusie - 4821. stránka fóra
26
Duet
Zdravim, poznate nejaky dobry duet, nejaku fakt dobru pesnicku? zisliel by sa mi nejaky napad na stuzkovu, kedze asi budem spievat xixi Otvor fórum »
7. 11. 2011 20:11
14
Pesnička
Nepoznáte nejakú pesničku, pri ktorej ste sa zamysleli a povedali si, že musíte niečo vo svojom živote zmeniť alebo to urobiť ináč?Jednoducho hľadám nejakú zamyslenia hodnu pesničku . ďakujem :P Otvor fórum »
7. 11. 2011 20:02
17
Nedobrovoľný fanušík
Akosi som sa stal fanušíkom @tommyhot :D Stačilo kliknúť na webku :D A potom ešte raz hocikam :D Koľkože nás je ? :D Otvor fórum »
7. 11. 2011 19:58
6
Fórum bez nadpisu
kapitalizmus, korupcia, všetky media kupene, bližiaca sa ešte väčšia kríza cokoľvek len nič dobré. -Byti v hodnote vyše 30 000 eur, mladý si može akurat tak zobrať pôžičku a splácat pol života ak som nepovedal málo... Otvor fórum »
7. 11. 2011 19:36
3
Poradte nejake zmotavky o_o
Vsetci ktori si radi "pofajcia" poradte nejake treky hry vidka alebo proste nieco co vas bavi ked ste zhuleny, uz som poskusal dost veci ale stale nemam dost. Moj najnovsi ti/yp (neviem ake i sori) je speedx 3D... Otvor fórum »
7. 11. 2011 19:27
56
Problém s kamoškiným frajerom
Moja najlepšia kamoška má prvého frajera. Poznám ho o niečo menej ako ona a zo začiatku sa mi zdal veľmi slušný, milý a fajn... ideálny pre ňu, pretože je čo sa chalanov týka neskúsená a... Otvor fórum »
7. 11. 2011 18:12
9
Matematika - Zväčšovanie čísla v pomere,,,,
Prosím, ktokoľvek od siedmeho ročníka vyššie, vysvetlite mi, ako sa mám v tomto dopracovať k výsledku: 'Úsečku dlhú 4 cm zväčšite v pomere 5:2. Koľko centimetrov bude merať nová úsečka?'... Otvor fórum »
7. 11. 2011 17:41
52
Prvý sex,,.
ahojte..! :) chcela by som sa vás spýtať na asi už dosť obkecanú tému "SEX" chcela by som sa vás teda spýtať na pár otázok: --> bolí to? keď tak ako veľmi a... Otvor fórum »
7. 11. 2011 17:40
48
Čo si momentálne prajete?
Ja si prajem, aby sme zajtra nepísali písomku z dejepisu :D a aby bolo zajtrajšie rizoto od maminky úžasné, tak ako vždy :D a prajem si, aby som mala prospech nasledujúce 4 roky taký, ako... Otvor fórum »
7. 11. 2011 17:23
13
Jozef Mak
Ahojte.. chcela by som sa vas opytat , ci neviete nahodou kde by som mohla najst film Jozef Mak ?.. dakujem Otvor fórum »
7. 11. 2011 16:49
23
Prečo môj králik kňučí ? (prosím niekoho so skúsenosťami s králimi)
Mám doma králika má asi 6 mesiacov. V posledných dňoch keď ho hladkám alebo sa ho hocjak sa ho dotýkam tak vydáva taký kňučivý zvuk. Nezvykával to predtým robiť..Je to u králikov bežné alebo mu niečo je ? Otvor fórum »
7. 11. 2011 16:39
14
Klonovanie
Keby z Turínskeho plátna zoberieme DNA a Ježiša naklonujeme, čo by sa stalo ? Otvor fórum »
7. 11. 2011 16:39
6
Dá sa vymazať heslo ktoré som uložila do google chromu ?
Dá sa vymazať heslo ktoré som uložila do google chromu (konkrétnejšie facebook) mám tam kamoškin e-mail aj heslo uložené. Dá sa to vymazať? Ako? Otvor fórum »
7. 11. 2011 16:35- 1 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 2 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 3 Ako utierate prach?
- 4 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 1 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 2 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 3 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 4 Ako utierate prach?
- 5 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 6 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 1 Svoju ženu (ak by bola)
- 2 Je aj vo vašom meste bytová kríza?
- 3 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 4 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 5 Poznáte rozdiel medzi odpisom a výpisom z registra trestov?
- 6 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 7 Ako utierate prach?
- 8 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 9 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)