Diskusie - 4824. stránka fóra
32
Ako mám pribrať?
Viem, že dosť ludí to už preberalo, ale mne nepomôže ak mi napíšete že mám jesť jesť jesť, pretože mňa sa nedá donútiť, mne moc jedlo nechutí, ja papám, ale jem máličko ale zase sladkosti... Otvor fórum »
6. 11. 2011 17:45
35
Ako sa dá úspešne bojovať proti zápche?
Ako sa dá úspešne bojovať proti zápche? Otvor fórum »
6. 11. 2011 17:21
8
Hľadám túto knihu
hľadám knihu neviem názov ani autora mal by to byť rus kniha je o tom ako musia určití ľudia na nejakom mieste prežiť a každy si zobere na to miesto jednu vec a je tam napísané čo... Otvor fórum »
6. 11. 2011 16:57
8
Myslíte si, že Grow Taller 4Idiots pomáha? Alebo je to len dalšie oblbovanie ľudí
Chcem počuť váš názor možno to už aj niekto skúšal tak píšte het :D :D Otvor fórum »
6. 11. 2011 16:44
53
Aká bola tvoja najobľúbenejšia rozprávka v detstve?
Aká bola tvoja najobľúbenejšia rozprávka v detstve? Otvor fórum »
6. 11. 2011 16:34
3
Zas len ten photoshop
Dobrý deň chcela by som sa spýtať ako sa na photoshope cs4 opravuje veľkosť nalepeného obrázka :D myslím že ako sa dá upraviť veľkosť nejakého predmetu ked ho prilepíme na nejaký iný obrázok :D Otvor fórum »
6. 11. 2011 16:27
10
Ako zvýrazniť text?
Chcela by som sa opýtať, ak si chcem vo webke zvýrazniť nejaké slovo-pr. červenou, ako to spravím? A okrem toho, ako pridám fotku do svojho profilu? V to CSS- ku sa vôbec nevyznám :O Otvor fórum »
6. 11. 2011 16:21
27
Anglické okienko
takže znova... potrebujem preložiť : " dúfam , že sa niekedy uvidíme a bližšie sa spoznáme " Otvor fórum »
6. 11. 2011 16:21
16
LONDÝN - tipy, postrehy, rady,,.
Zdravím, plánujeme výlet do Londýna a rada by som zistila nejaké info od ľudí, čo tam niekedy boli alebo sú. Napríklad čo sa týka cestovania MHD, miest, ktoré určite treba vidieť, kde sa lacno... Otvor fórum »
6. 11. 2011 16:03
21
Idete dnes pozerať MTV Europe Music Awards?
6. 11. 2011 15:40
15
Čo znamená straight boy?
narazil som na tento obrázok http://thebittersweettruth-x. tumblr. com/post/3562474224/stupidcreations-gay-bi-straight-but-still ale nechápem čo znamená to straight? :D Otvor fórum »
6. 11. 2011 15:13
2
Čo je transformácia textu?
Čo je to transformácia textu? Nejaké príklady ako by sa dal nejaký text (netuším ako sa to skloňuje takže... to) Otvor fórum »
6. 11. 2011 14:30
16
Farba na vlasy
Tuto predpokladám, že skôr sa ozvú baby.. Nevedeli by ste mi poradiť nejakú dobrú červenú farbu na vlasy? Nemyslím takú ako syoss takp tmavú ale normálne kričiacu červenú, ... Otvor fórum »
6. 11. 2011 14:17
28
Všimli ste si to ??
všimli ste si, že všetci sa niekde neustále len náhlia a panuje tu akási nepohoda, už to nie je ako kedysi.. ??, prečo je to tak, prečo jednoducho na chvíľu nevypneme ?? Otvor fórum »
6. 11. 2011 14:16
23
Ako vyzerá váš bežný deň ?
Ako trávite dni ? Čo robievate ? Ako si vyplňujete voľné chvíľky ? Čo vás robí šťastnými ? Aký je váš bežný deň ? Robíte nejakú aktivitu ? Čo radi robíte ? :) Otvor fórum »
6. 11. 2011 14:07- 1 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 2 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 3 Ako utierate prach?
- 4 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 1 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 2 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 3 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 4 Ako utierate prach?
- 5 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 6 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)
- 1 Svoju ženu (ak by bola)
- 2 Je aj vo vašom meste bytová kríza?
- 3 By som sa porozprával rád s vedúcou, či jej nevadí
- 4 Ktoré meno sa vám páči viac?
- 5 Poznáte rozdiel medzi odpisom a výpisom z registra trestov?
- 6 Na akom jedle/potravine si aktuálne najviac "ulietavate"?
- 7 Ako utierate prach?
- 8 Váš dnešný outfit v tomto teplom obdobím☺️?
- 9 Dvaja muži a jedna žena (viac v popise)