Diskusie - 4855. stránka fóra
7
Miešanie farieb na vlasy
Je to možné? Zmiešať 2 odtiene? Alebo radšej nie? Hrozí mi niečo zlé? :D Otvor fórum »
27. 10. 2011 13:37
22
Čo si myslíš o clubovom živote,,.
... život vo veľkých mestách prináša rôzne zábavky :) napríklad cluby fanúšikov aut, jedál, hudby, športu, web stránok (napr. birdz) :) ja len že či sa zapájate do niečoho podobného. a prípadne aké... Otvor fórum »
27. 10. 2011 12:56
1
Neurolog
takže chcel by som sa spýtať , či niekto nepozná nejakého špičkoveho lekára -lekárku neurologie, ?? okrem BB. Otvor fórum »
27. 10. 2011 12:31
6
Ako sa zmazem z niekoho fanusikom ?
Niekedy omylom kliknem na stat sa fanusikom a neprisiel som na to ako sa odfanusikovat, vie niekto poradit ? Otvor fórum »
27. 10. 2011 12:30
55
Matematici sem
čaute mám tu pre vás jeden príklad... :) V škole mal jeden žiak za úlohu zmerať každý deň pred začiatkom vyučovania teplotu v triede a zapísať ju do zvláštneho zošita.... Otvor fórum »
27. 10. 2011 10:16
40
Psychoza v Malackom Kauflande
teraz sme prisli s kauflandu a nic sme nekupili :D asi pol hodiny sme stali v kolone aut , potom sme pol hodinu cakali na kosik a ked si tak pekne nakupujeme zrazu zistime ze v rade k pokladniam... Otvor fórum »
27. 10. 2011 01:36
54
Ako nadväzujete nové známosti na Birdzi??
Chodím sem veľmi málo, moc sa tu nevyznám ale vidím že to tu celkom žije. A vyzerá to tak že sa tu nenachádza veľa ľudí z klanu Pokec :D..Ako tu mám spoznať ľudí a nadviazať kontakty?? Otvor fórum »
27. 10. 2011 00:16
27
Kde spoznávať ľudí ?
Ja neviem či aj vy máte taký problém alebo je to mojim regiónom alebo čo... ale ja neviem spoznať tuna nejakých normálnych ľudí je dosť problém. Vonku sa toho moc stretnúť nedá a keď stretnem tak väčšinou je... Otvor fórum »
27. 10. 2011 00:13
70
Ako podľa Vás nakoniec všetko skončí v Európe?
Začína sa bitka medzi severom a juhom európy, do rána môže padnúť euro, takéto čosi bolo naposledy v tridsiatich rokoch minulého storočia a doposiaľ vždy všetko končilo vojnou, ako to skončí teraz??? Podľa mňa začína... Otvor fórum »
26. 10. 2011 22:39
8
Snímač pohybu
Ahojte, potreboval by som snímač do auta na snímanie prostredia. Ako to vlastne funguje. Ak snímač niečo nasnima, tak neustále púšťa prúd či len v impulzoch? Potrebujem to na rádio do auta. Pod akým názvom... Otvor fórum »
26. 10. 2011 22:33
9
Hľadám pesničku
ahojte :) hľadám jednu pesničku a myslela som, žeby ste mohli vedieť :) klip je o tom, že chlap prezlečený za slona sa chce dostať z mesta za svojou kapelou, príde do obchodu s bicyklami ale tam... Otvor fórum »
26. 10. 2011 22:14
8
Moja priateľka ma zradil ,,. takže chcem, aby tento roztomilý darček vankúš vedľa seba ,,
moja priateľka ma zradil ... takže chcem, aby tento roztomilý darček vankúš vedľa seba .. Čo budete robiť, keď sa to stalo na vás .. http://www. McBub. com/i/374 Otvor fórum »
26. 10. 2011 22:01
16
Francuzstina ako treti jazyk ?
cau ludia, uz dlhsie sa rozhodujem aky si dat treti jazyk, velmi ma jazyky bavia takze anglinctinu a nemcinu viem, anglinu o nieco lepsie , velmi sa mi paci francuzsky jazyk ale vrah ho... Otvor fórum »
26. 10. 2011 21:55
26
Divadlo
Chodíš občas do divadla, alebo sa o neho aspoň zaujímaš?:) /V poslednej dobe som si všimla, že ľudia sa viacej začínajú zaujímať o kultúru(teda aspoň čo som počula u nás v BA)/ Otvor fórum »
26. 10. 2011 21:19
19
Prosím prosím pomôžte mi
potrebujem vedieť čo je toto http://www. brainquest. sk/mypics/401_0. jpg Otvor fórum »
26. 10. 2011 21:01- 1 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 2 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 3 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 1 pumpa
- 2 Kedy ste mali naposledy sex?
- 3 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 4 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 5 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 6 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 7 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 1 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 2 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 5 pumpa
- 6 Kedy ste mali naposledy sex?
- 7 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 8 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 9 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 10 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to: