Diskusie - 4859. stránka fóra
20
Podajte, prosím, dôvod, prečo hromadná výpoveď zamestnancov verejných služieb nie je legitímny spôsob štrajku.
Bolo by to od vás milé :) Treba vzat do uvahy ze tyto zamestnanci maju plne pravo podat vypoved... a ja musim dokazat ze nejakym sposobom toto ich hromadne konanie nie je legitimne. Otvor fórum »
25. 10. 2011 20:31
2
Fotosynteticka kapacita rastliny
vie niekto poradit ako urcim fotosynteticku kapacitu fikusu? pripadne je pre vsetky rastliny konstantná? prosim nie vzorcom c=q:U potrebujem ten fakt a zneho si nieco odvodit :) Otvor fórum »
25. 10. 2011 20:23
40
Páči sa vám koníček - natáčanie amatérskych hororových thrillerov ? chceli by ste si aj vy zahrať vo filme ? chcete aby sa na vá
natáčanie amatérskych filmov - najťažšie je hľadanie ľudí cez internet, samotné natáčanie je už len zábava. Otvor fórum »
25. 10. 2011 20:19
2
Sphere card
Máte niekto tú zľavovú kartičku Sphere card? Ak áno, neviete, či ju môže použiť aj niekto iný, keď je na moje meno? Ide o autoškolu, takže tam to meno treba Otvor fórum »
25. 10. 2011 20:13
48
Baby predstave si , že nemáte oholené nohy a práve vtedy si jednu zlomíte , v nemocnici vás čaká mladý doktor,,.
- Cítim sa trápne a chcem čo najskôr vypadnúť
- Pri bolesti zlomeniny na niečo také ani nemyslím
- Oholím si zlomenú nohu , skôr do nemocnice nejdem :D
Ďalšie možnosti »
25. 10. 2011 20:03- Pri bolesti zlomeniny na niečo také ani nemyslím
- Oholím si zlomenú nohu , skôr do nemocnice nejdem :D
Ďalšie možnosti »
13
Jogurtová novinka
:)Ochutnali ste už ten nový "exluzívny" jogurtodezert od Raja, čo sa volá Delissimo( neviem presne ako sa to píše, nechce sa mi isť kvoli tomu do kuchyne:D)? Lebo ja som... Otvor fórum »
25. 10. 2011 20:02
15
Film na večer ?
Dajte prosím nejaký typ na kvalitný večerný film, žiadne Béčkové filmy, nech to stojí za to ; ) Otvor fórum »
25. 10. 2011 19:42
56
Hlášky profesorov
Viem že to tu bolo aspoň 100x ale dajte ešte nejake pls :D Otvor fórum »
25. 10. 2011 19:42
6
Intuícia
Nemá niekto nejaké tipy, rady ako si zlepšiť intuíciu? Mám pocit, že som hluchá voči môjmu vnútornému hlasu. Vopred ďakujem za komentáre, ktoré budú k téme :) Otvor fórum »
25. 10. 2011 19:41
10
Christian Audigier
http://www. watches2u. com/watches/christian-audigier/int-301-hourglass-grey-watch. jpg Chcela by som názor. Na obidve. Mne sa páčia veľmi. Dnes mi chalani povedali, že človek platí za značku, čo je vlastne... Otvor fórum »
25. 10. 2011 19:28
8
Predpokladám že sa to tu už niekto pýta ale - je šanca že sa na VŠMÚ dostane aj človek ktorý nechodil do ZUŠ?
ahojte, mám 15 a ako tak rozmýšľam že čo by ma v budúcnosti bavilo a čo by som chcela robiť je to práve toto: herectvo, tanec. strašne rada tancujem, skladám básne.... ale kým... Otvor fórum »
25. 10. 2011 19:27
7
Rudolf Vaský
je podla vás tento človek OK?:D http://www. youtube. com/watch?v=p5zJt2zKgfE& feature=related Otvor fórum »
25. 10. 2011 19:19
39
Báseň pre dievča
No, keďže môj kamoš sa snaží zbaliť jednu nedostupnú babu, tak skúša všelijaké spôsoby a jedným z nich je, že napísal pre ňu -podľa mňa- peknú báseň. A rozhodol sa, že ju napíše na papier... Otvor fórum »
25. 10. 2011 19:09
11
Čo dať otcovi na 40ku?
Ocino bude mať za chvíľu 40 :) ja som na to úplne zabudla a nič ma nenapadá :D nechcem mu dať niečo také klasické čo na každé narodeniny, ale niečo také "výnimočnejšie" :D budem vďačná za každý tip ;... Otvor fórum »
25. 10. 2011 19:05
26
Prečo?
robíte to aj vy... ? ked idete napr. po ulici alebo autobusom, atd. ... a uvidite niekoho znameho tak sa mu vyhnete?... neviem mne sa to zvacsa stava a fakt neviem preco... akoby som nemala chut sa... Otvor fórum »
25. 10. 2011 18:51štúdium
Má niekto skúsenosť s prijatím na štúdium Mgr študijného programu andragogiky ked bc prvý stupeň študoval v nejakom príbuznom odbore....? Otvor fórum »
25. 10. 2011 18:37
5
SCIO test OSP
Som v maturitnom ročníku na elektrotechnickej priemyslovke. Mám ale v pláne ísť na VŠ úplne iného zamerania(manažment). Oproti gymnazistom a OA som v prijímacom konaní kvôli tomu o polovicu znevýhodnený. Na stránkach niektorých VŠ, o ktoré... Otvor fórum »
25. 10. 2011 18:32- 1 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 2 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 3 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 4 Si fatphobic?
- 1 pumpa
- 2 Kedy ste mali naposledy sex?
- 3 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 4 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 5 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 6 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 7 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 8 Si fatphobic?
- 1 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 2 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 5 pumpa
- 6 Kedy ste mali naposledy sex?
- 7 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 8 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 9 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 10 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to: