Som v maturitnom ročníku na elektrotechnickej priemyslovke. Mám ale v pláne ísť na VŠ úplne iného zamerania(manažment). Oproti gymnazistom a OA som v prijímacom konaní kvôli tomu o polovicu znevýhodnený. Na stránkach niektorých VŠ, o ktoré mám záujem, som
to ze som najprv uvazovala na Brnom,ale uz som od toho upustila....a tam kam chcem ist teraz mi su na hovno tie testy....a tiez si myslim,ze ak uz sa ne clovek rozhodne ist tak si to vyzaduje podla mna aku taku pripravu tiez, minim.robit si tie testy....a okrem toho sa mam dost co ucit ,kedze sa musim sama doucit 2 predmety kt.nemam na strednej a treba mi ich na prijmacky....a k tomu matury ...mysli ze je toho viac nez dost
Ahojte ja som min rok robila prijimacky na Scio testy...a na pripravu mam mozem poskytnut Testy z obecných studijních předpokladů a zaklady logiky..ak mate zaujem tak mi dajte vediet na ivanka.g@centrum.sk
Ahojte neviete ako je to s tými testami? robia sa len v česku? a ktoré školy ich beru do uvahy? lebo ak sa mi pridaju zato nejake body tak je to super! .. nasla som si na ich stranke tie testy a vysli mi percentil okolo 90 takze asi to skusim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme