Diskusie - 4861. stránka fóra
42
Balil vas zadaný chalan?
Mám strašnú dilemu. Jeden kamarát ma už dlhší čas namotáva. Chodí za mnou, obíjma ma, túli sa ku mne, hladká ma... no proste správa sa strašne milo a všetci si už o nás myslia, ... Otvor fórum »
25. 10. 2011 15:22Kto chodí na UKF intergratívne štúdiá hudby?
Nemá ten odbor akreditáciu alebo už sa to zmenilo? Plánujem si tam dať budúci rok prihlášku..díkes za každe info. Otvor fórum »
25. 10. 2011 15:16
17
Máte malé nohy?? Dámy mám riešenie,,.
Ahojte baby, robím menšiu anketu-prieskum, pre dámy, ktoré nosia malé čísla topánok... Mala by som otázku:bol by záujem, ak by sa takýto e-schop s malými topánkami otvoril????? Rozmýšlam vo veľmi malých číslach dámskych topánok, 33, 34, 35.... Otvor fórum »
25. 10. 2011 15:13
2
Odkiaľ by som mohla stiahnúť hru the sims medieval ?
Ahojte chcela by som hrať hru the sims medieval-stredovek ale nikde ju nemožem nájsť v češtine a v angličtine ju nechcem :) ak by niekto vedel z akej stránky sa dá stiahnúť v češtine tak by som bola veľmi rada... Otvor fórum »
25. 10. 2011 15:05
11
Electronic Voice Phenomen
E. V. P. - v doslovnom preklade fenomén elektrického hlasu. Pozná to niekto ? Ak áno, tak nachádza sa tu niekto taký, kto to skúšal ? Po včerajšku neviem, čo si... Otvor fórum »
25. 10. 2011 14:33
17
Ako odblokovať net?
Milý otecko mi blokuje internet, a nastavuje si to podľa seba, dajme tomu že cez týždeň len hodinka poobede a večer .. víkendy fičia viac .. a vždycky predtým jak to ide nastaviť naklusá na internet, niečo... Otvor fórum »
25. 10. 2011 14:08
31
Prvý sex
Táák baby :) čo ako ste boli na tom s prvym sexom?.. Veľa bab vravi že to boli a ja sa toho preto bojim..Fakt to je až take bolestive?.. A chcem sa niečo spytať... Otvor fórum »
25. 10. 2011 13:51
1
Nejaký dobrý lak na papier?
potrebujem nejaký dobrý lak na papier neviete poradiť značku?....ide o to že ked chcem niekde papier zalakovať napríklad na drevo alebo tak Otvor fórum »
25. 10. 2011 13:38
14
Aký je priemer ?
Ahojte , rád by som chcel vedieť aký je priemer dlžky pohlavného údu pri veku 13 rokov , no ja mám 13 rokov a pri erekcii mám 13-14 cm . ale keď je pohlavný úd v stave... Otvor fórum »
25. 10. 2011 12:21
8
Aj vám prišiel do správ spam?
Práve mi prišla správa: Prosím, med budem rád, aby ste ma kontaktovať na (mirian_andrew@hotmail. com) Môj najdrahší Ako sa dnes máte... Otvor fórum »
25. 10. 2011 11:13
16
Honili ste už niekedy svojmu otcovi ?
ano##nie##donútil ma to##znásilnil som ho##matka nebola doma##sestre tečie z vagíny##ano, ale topil som sA VTEDY v sračkách##ano ved som gay##nebol by som toho schopný Otvor fórum »
25. 10. 2011 09:38
10
Je to šaty vhodné pre môj prvý dátum?
Ja som v láske s chlapcom Pozval ma na večeru o tomto víkende Páči sa mi, http://bgo. tw/qcrgx Ako si myslíte o tejto šaty? Otvor fórum »
25. 10. 2011 08:45
4
Tešíte sa na Prometheus,,. ?
Pre mňa osobne asi najočakávanejší film 2012 ale aj celkovo. Michael Fassbender + Charlize Theron a réžia Ridleyho Scotta. Konečne zase poriadne vysokorozpočtové sci-fi :) http://www. csfd. cz/film/290958-prometheus/zajimavosti/ Otvor fórum »
25. 10. 2011 08:45
22
Chcete íst po ukončení študia do zahraničia ?
- Áno, mojím jediným problémom je smutok za rodinou
- Nie, nenechám tu svoju ordinu
- Áno, idem aj s rodičmi
Ďalšie možnosti »
25. 10. 2011 08:38- Nie, nenechám tu svoju ordinu
- Áno, idem aj s rodičmi
Ďalšie možnosti »
17
Film kniha ktorá vás vytočila svojim dejom alebo nejakou udalosťou v nej
Poznáteto pozeráte dobrý film alebo čítate dobrú knihu v ktorej si nejak zamilujete jednu z postáv a ona nejakým prijebaným spôsob zomrie... Viď film Tacho. To ma totálne nasralo alebo v knihe Zbabelí hrdinovia, si chlapík celý... Otvor fórum »
25. 10. 2011 08:03
1
čo si myslíte o tomto ?
Elita sa bojí toho, že krízu občania vyriešia islandskou cestou - preto informácie o islandskej revolúcii cenzúrujú. V správach na Markíze sa toto asi nedozviete. Právě... Otvor fórum »
25. 10. 2011 00:30
7
Moja nová skladba Soundnoids: Born On The Dancefloor
Nazdárek, prosím dajte uško na moju novú skladbu... vopred vďaka za názor :) SOUNDNOIDS - Born On The Dancefloor http://youtu. be/VZ3Zdxr8Q0o/ Otvor fórum »
25. 10. 2011 00:17
30
Ako dlho môže fungovať vzťah na diaľku?
Dnes mi táto otázka vŕta v hlave celý deň... určite pár jedincov z Vás zažilo (aspoň na chvíľu) ten pocit zamilovanosti na dovolenke, pracovnom alebo študijnom pobyte v zahraničí s trošku exotickejšou polovičkou... Spočiatku to začína celkom nevinne a... Otvor fórum »
24. 10. 2011 23:54- 1 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 2 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 3 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 4 Si fatphobic?
- 1 pumpa
- 2 Kedy ste mali naposledy sex?
- 3 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 4 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 5 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 6 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 7 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 8 Si fatphobic?
- 1 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 2 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 5 pumpa
- 6 Kedy ste mali naposledy sex?
- 7 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 8 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 9 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 10 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to: