Diskusie - 4862. stránka fóra
7
Puknutá cievka v oku
zmyzne mi po čase alebo sa to dáko špeciálne odstranuje?..mám to prvý krát a neviem čo s tým Otvor fórum »
24. 10. 2011 23:53
5
Tlačiareň
Ahojte, moja tlačiareň odmieta tlačiť. Bliká svetielko pri čiernej farbe a svetielko pri tlačidle reset..... lenže toto tlačidlo nereaguje... môže byť problém v tom, že je pokazené to tlačidlo alebo môže odmietať tlačiareň tlačiť, ... Otvor fórum »
24. 10. 2011 23:49
6
Má niekto skúsenosti s aukro..?
1. Ja nemam velke skusenosti s objednavanim cez internet, tak by som chcela vediet ci sa daa takym strankam verit a na akom principe funguju :D 2. Da sa na xperii mini 10 presuvat aplikacie... Otvor fórum »
24. 10. 2011 23:10
1
Bežecký okruh v Košiciach
Čaute, vie mi prosím niekto poradiť kde nájsť bežecký okruh v Košiciach? Škvara, antuka, tartan, tráva - úplne jedno, hlavne aby mal známu dĺžku. Vďaka. Otvor fórum »
24. 10. 2011 23:04
3
The Tug Toner - nástroj na posilňovanie
Tak po dlhej dobe som si poplakal od smiechu, videl to už niekedy niekto? (rofl) Je to niekde od druhej tretiny videa http://www. youtube. com/watch?v=EMs-4fUZd-k Otvor fórum »
24. 10. 2011 22:37
66
Na koľkú máte nastavený budík?
ja : 6:00 .... mohla by som aj o polhodinu neskôr ale ráno cvičím na chrbticu aby som celý deň mala od tých cvikov pokoj tak si to odcvičím ráno :) Otvor fórum »
24. 10. 2011 22:27
51
Kto je vačší pán?
- Thom Yorke (Radiohead)
- Trent Reznor (Nine Inch Nails)
- Dave Gahan (Depeche Mode)
Ďalšie možnosti »
24. 10. 2011 21:54- Trent Reznor (Nine Inch Nails)
- Dave Gahan (Depeche Mode)
Ďalšie možnosti »
21
Pociťujete nutnosť navštevovať hroby mŕtvych príbuzných/priateľov ?
24. 10. 2011 21:28
2
SEX mám rada, rád, pretože ,,.
je to ten najlepší relax a uvoľnenie, ktorý poznám##zo všetkého najradšej hreším a teším na na posmrtný život v horúcom kotlíku##keď aj tak nemám nič lepšieho na robenie##sa potrebujem tváriť kvôli partnerke, partnerovi, že aj ja##... ... Otvor fórum »
24. 10. 2011 21:21
14
Problem s vlasmi
Ahojte, mam problem s vlasmi, mam ich jemne a vacsinou bez objemu uz par hodin po umyti. Skusala som rozne sampony aj bez silikonu, naposledy aj bezfarebnu hennu, co mi asi aj troska pomohlo, ... Otvor fórum »
24. 10. 2011 21:12
10
Najlepší darček zaslať priateľku,,,,,,,,,,????
[url=http://www. McBub. com/i/346][u]To je najlepší darček poslať na priateľku, [u][/url] Áno? Otvor fórum »
24. 10. 2011 21:07
22
Vyznanie lásky
Jeden chalan vyznal babe lásku tým, že nasprejoval vyznanie lásky na zastávku-na dedine. Čo si o tom myslíte? Ale prosím vynechajte to, že poškodzoval majetok, keď už aj tak tá zastávka nie je... Otvor fórum »
24. 10. 2011 21:05
12
Niečo na tom pravdy bude.
http://www. youtube. com/watch?v=ht_k2RKAWGs Otvor fórum »
24. 10. 2011 21:00
7
Rio,,
Kto videl film lepšie povedané rozprávku RIO tak by som vás poprosil či neviete o nejakom interpretovi alebo nejakej zbierke takej hudby ako bola v tejto rozprávke :D Ďakujem Otvor fórum »
24. 10. 2011 20:51
5
Potrebujem radu ako najrychlejšie vymakať brušne svalstvo, myslim že behať aby som zhodil nemusim a prave sa rozhliadam po niakom proteine. Denne robim serie 2x 50 alebo sem tam zacvičim podla AB RIPPE X máte ešte niake typy... Otvor fórum »
24. 10. 2011 20:24- 1 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 2 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 3 Si fatphobic?
- 1 pumpa
- 2 Kedy ste mali naposledy sex?
- 3 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 4 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 5 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 6 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 7 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 8 Si fatphobic?
- 1 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 2 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 5 pumpa
- 6 Kedy ste mali naposledy sex?
- 7 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 8 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 9 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 10 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to: