Diskusie - 4869. stránka fóra
13
Čo na Halloween?
Chcem masku na halloween.... jednoduchú, zloženu z bežneho oblečenia... popripade dokupit neake časti. Rozmýšlala som nad Mačkou, čerticou, či Tigricou ale kludne aj hocičo iné. Prosím o radu, vaše nápady, v čom... Otvor fórum »
22. 10. 2011 18:43
18
Nechápem
Viem že to tu bolo milion krat ale ja proste neviem ako mam povedat dievčatu že ju lubim. Nikdy som nemal takyto problem ale teraz mi to nejde ... Važno, važne ju lubim len ja necitim že by... Otvor fórum »
22. 10. 2011 18:23
73
Triedny boj
Čo robiť ak si konkurujem so spolužiačkou, ktorá je najväčšia kaperka v triedne, vsetci sa jej podlizuju a stale sa postavia za nu? Ide v podstate o ucenie, ona mi stale nadava aka som sprosta a ze... Otvor fórum »
22. 10. 2011 18:08
18
Ze na EUBA sa dostane kazdy,,
ja som dosiahol 100bodov do pici a neprijali ma.. dojebal som to mam skusit buduci rok? Otvor fórum »
22. 10. 2011 18:05
39
Zlá známka
Dostaneš zlú známku( 5, 4).. Nakopne ťa to, aby si sa viacej učil alebo ti to úplne zoberie chuť a motiváciu? Otvor fórum »
22. 10. 2011 17:35
13
Chysta niekto na zimu poriaden brloch ?
Je tu niekto co si chysta na zimu poriaden pimp ? Teda zasoba filmov hier kofola priamo do zili ako infuzia.... tepla postel... Alebo len ja som taky tip ? ... Otvor fórum »
22. 10. 2011 17:34
8
Mobil
Neviete, kde by sa dal kúpiť takýto mobil? http://t1. gstatic. com/images?q=tbn:ANd9GcSvjnZtuyfuBTGKOrJim9QpGbleVIDHvu0rAtQkSQqm1dPBWqoW Otvor fórum »
22. 10. 2011 16:41
14
Dejepis
Aký je rozdiel medzi Rakúsko- uhorskom a habsburskou monarchiou? som z toho dopletena... Otvor fórum »
22. 10. 2011 16:41
30
Napíšte názov prvého romantického filmu ktorý Vás napadne/ktorý ste naposledy pozerali/je Váš obľúbený,,.
Prvý čo ma napadne: 27šiat Ktorý som naposledy pozerala: Eat, Pray, Love Môj obľúbený: Pokánie Otvor fórum »
22. 10. 2011 16:07
7
Vztah,,. pomoc
Caute, mám problém... Strašne sa mi lúbi jedno dievca(spoluziacka), no neviem ci sa jej lubim... Vzdy ked sa na nu pozriem tak sa na mna pozre aj ona potom sa robi ze ma nevidela, ale ked som ju pozval von,... Otvor fórum »
22. 10. 2011 15:58
4
Nechce sa spustit windows - startup repair.
Mam Windows 7 starter (aspon som doteraz mal) a od jedneho krasneho dna mi ho nechce spustit. Zapnem notebook, vybehne mi startup repair a potom ze chybu nedokaze automaticky sam opravit, tento proces sa opakuje a opakuje...... Otvor fórum »
22. 10. 2011 15:57
12
Vysoka skola medicina
ahojte :D mam urobit sancu prijimacky na medicinu ? je to moc takze ? myslite ze ked budem chodit na pripravne testy a poctivo sa ucit mam sancu ? a ked sa tam dostanem budem to zvladat ? :D myslite... Otvor fórum »
22. 10. 2011 15:55
2
KÚPIM knihu Psychológia osobnosti (Lindzey, Hall)
Ak sa jej náhodou niekto potrebujete zbavit velmi by ma to potesilo... uz ju nemozem nikde zohnat v normalnej tlacenej ,,knihovej" podobe. Mam sice PDFko, ale kniha je kniha:) Na cene by sme sa nejako dohodli ak ju... Otvor fórum »
22. 10. 2011 15:37
11
Prosim pomožte mi
Prosim pomožte mi mam taky problem že ked chcem volat na skype tak mi nejde mikrofon druheho pučujem ale on mna nie... Ked nahravam zvuk vo windovse tak ide ale ked chcem volat nejde DIKI Otvor fórum »
22. 10. 2011 15:11- 1 Si fatphobic?
- 2 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 3 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 4 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 5 Aká je tvoja hmotnosť?
- 1 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 2 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 3 Si fatphobic?
- 4 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 5 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 6 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 7 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 8 Aká je tvoja hmotnosť?
- 1 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 2 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Kedy ste mali naposledy sex?
- 5 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 6 pumpa
- 7 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 8 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 9 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 10 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?