mna sklame ked clovek caka 1,2 a dostane 4 ! :/ ale potom s to samozrejme chcem vylepsit, pokial to ma cenu ... ked uz mas trebars znamky 3,3,4 je to uz zbytocne potom len kaslat na to a vylepsovat co sa este da
ale co je horsie ako pobabrat test nie preto ze by som nic nevedela, ale preto ze som taky DEBIL?!
Vhodná otázka, keďže momentálne už druhý (takmer celý) deň sedím nad programom, na ktorý budem potrebovať ešte tipujem tak deň a pol a aj tak viem, že z neho nebudem mať ani polovicu bodov, motivácia ako sviňa Ale treba sa od toho odosobniť.
A celkovo ma viac dokáže nasrať/sklamať/... to, keď dostanem dvojku alebo trojku, kvôli tomu, že som niečo poplietla alebo na niečo zabudla a pritom som sa na tú písomku (odpoveď) dôkladne pripravovala a všetko som vedela. To beriem ako osobné zlyhanie a motivuje ma to ďalej.
To, keď dostanem 4/5 skôr beriem ako fakt, že niečo neviem a ani to vedieť nebudem, resp. som sa na všetko vykašľala, ale viem, čo mám od seba očakávať, a teda ma to ani nedemotivuje, ale ani ma to neposúva ďalej.
na zš ani sš som zlé známky nedostávala, teraz mám ale jeden ohromný "predmet" kde je totálne jedno či sa na to učím dva dni alebo sa do toho ani nepozriem lebo to nikdy neurobím na lepšie ako E (čiže hej, učím sa, ale nie som už moc prekvapená keď veci na teste sa ani z 30% nezhodujú s tým, čo tam OFICIÁLNE malo byť)
mňa to väčšinou zvyklo strašne rozosmiať a keď som sa náhodou učila, čo už keď sa učím tak sa proste učím, tak mi to prišlo ľúto a došla som k tomu, že to aj tak nemá zmysel. Ale hold matika, fyzika, chémia.... Smiala som sa na známkach a vysmievala profkám do ksichtu
@otvorenezahadna som nasrana, ale necem mat zlu znamku na vysvecku tak na dalsiu pisomku si musim zabezpecit net v mobile tahaky atd a este sa to aj trochu naucim. proste nechcem mat zlu znamku na vysvecku!
mám 5 a 4 a mám v piči, lebo ona naschvál vkuse na začiatku polroka vyvolá mňa! vždy! a to máme kreditný systém čiže teoreticky ... my si máme vybrať, kedy pôjdeme... ale už som si zvykla, takže je mi to jedno, už nech vypadnem zo strednej...a milujem 5ky zato ,že nemám prezentáciu alebo zdrap papiera vytlačený z googlu a odverklikovaný pred tabuľou ... fakt ... to ´´ťažko´´ zarobená jednotka by bola zato .. omg :/ ...
ako kedy...keď je to jediná známka čo mám z toho predmetu, tak vtedy si to chcem opraviť. Ale keď už tam mám napr. 3334 tak viem, že ten predmet nikdy vedieť nebudem a motivácia ma zďaleka obchádza
@soraya ja som chytila strasny zachvat smiechu s kamaratkou ked sme pisali tu pisomku lebo obidve prazdny papier nič napisané a potom sme samozrejme závistlivo nadavali na jednotkarov
@otvorenezahadna ach ale to ja som úplne bežne, až pravidelne odovzdávala čistý papier. celú hodinu som mala čo robiť s tým aby som si čo najkrajšie vymaľovala meno a dátum....
Aj aj... dostala som nedávno 5 z matiky - nič nové, keď to človek nevie vysvetliť sa nečudujem.... išla som na doučovanie k inej matikárke, písali sme písomku, toto čo mi hovorila tá druhá matikárka som mala bez chybičky a toto čo sme brali až po doučovaní, tam som stratila body, dostala som dvojku..... ale tá 5 ma vôbec neštvala, len som chcela našej matikárke dokázať, že no niečo
A potom som dostala 5 z chémie, a to ma štvalo, lebo som sa dlho učila, ale už opravené...
ak je to mojim pricinenim, ze nieco neviem, tak ma to trapi a zoberie mi to chut, aj motivaciu..(pre mna velmi typicke :/) a ak je to tym, ze mi nieco neuznal vyucujuci, tak ma to nastve a nakopne (ale to sa stava skor vynimocne
keby som dostala takú známku, povedala by som to mame a poprosila ju, aby sa so mnou ten predmet nabudúce učila, proste aby mi pomohla, vyskúšala ma a na ďalšiu hodinu by som šla odpovedať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale co je horsie ako pobabrat test nie preto ze by som nic nevedela, ale preto ze som taky DEBIL?!
..kvak..
A celkovo ma viac dokáže nasrať/sklamať/... to, keď dostanem dvojku alebo trojku, kvôli tomu, že som niečo poplietla alebo na niečo zabudla a pritom som sa na tú písomku (odpoveď) dôkladne pripravovala a všetko som vedela. To beriem ako osobné zlyhanie a motivuje ma to ďalej.
To, keď dostanem 4/5 skôr beriem ako fakt, že niečo neviem a ani to vedieť nebudem, resp. som sa na všetko vykašľala, ale viem, čo mám od seba očakávať, a teda ma to ani nedemotivuje, ale ani ma to neposúva ďalej.
Lebo odkedy som na strednej (máme iba internetovú ŽK) tak mi je maximálne jedno aké známky dostávam.
a internetová je horšia ako normálna, lebo tam vidno aj neskoré prichody a všetko možné...ou shit :/
Aj moja mamina chodí stále pozerať na známky, ale nejak to už nerieši tak ako na základke.
co bolo v skole?
nic
nic = dve 4 a jedna gula
ak je to fér, tak to druhé
... ale možno záleží na predmete
A potom som dostala 5 z chémie, a to ma štvalo, lebo som sa dlho učila, ale už opravené...
a mne to jedno nieje radšej sa naučím
Našťastie sa to ešte nikdy nestalo