Diskusie - 4940. stránka fóra
6
Nočná obloha
keť sa pozeráte mačke, alebo psovi do očí, tak to má charakter provokácie. Takisto bi sa človek nemal pozerať na nočnú oblohu, k to je akobi sme provokovaly mymozemšťanou ! Otvor fórum »
27. 9. 2011 15:59
15
Stuzkova - problemy s vydavkami
Ahojte ludia... prosim Vas nevedel by mi niekto poradit kde zozeniem lacneho a dobreho fotografa a kameramana zo Ziliny? Moji spoluziaci su totizto absolutne pribrzdeny a chcu dat za KAMERAMA+FOTOGRAFA+DJ-a 1000€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!podla mna Otvor fórum »
27. 9. 2011 15:52
9
Ahojte, poradte pocitac s linuxom
ahojte, mate niekto v notebooku alebo v počítači linux? aký v nom mate antivirový program ? keby som chcel do neho Office pôjde mi v linuxe? Otvor fórum »
27. 9. 2011 15:18
14
Poradte nejaky dobry make-up,,
cawte potrebujem aby ste mi poradili nejaky make-up ktory prekryva pehy.. a aj vyrazky.. dakujem len za normalne odpovede Otvor fórum »
27. 9. 2011 15:17
11
Slečny na FEI STU ?
Ahoj, mám pred sebou pár mesiacov strednej školy, idem maturovať z matematiky a fyziky, nuž a rozhodla som sa pre Slovenskú technickú univerzitu. Potrebovala by som vedieť, ak sú/boli nejaké baby študentkami odborov na FEI,... Otvor fórum »
27. 9. 2011 15:04
2
Vysokoškolské internáty v trenčíne
Prosím Vás bývate niekto na vysokoškolskom internáte v Trenčíne, tento rok sa tam chcem prihlásiť na univerzitu a keďže som z Nitry potrebovala by som ubytovanie. Nejaké informácie, aké tam je vybavenie, poprípade či je ďaleko... Otvor fórum »
27. 9. 2011 14:54
2
Špecifické testy
Na UK sú súčasťou prijímačiek niektorých odborov špecifické testy. Mohol by mi niekto vysvetliť o čo presne ide? Otvor fórum »
27. 9. 2011 14:32
7
Súdna sieň,,. ?
Neviete niekto, kedy a kde bývajú tie castingy do sudnej siene? :D Otvor fórum »
27. 9. 2011 13:33
29
Na svete sú len traja dokonalý muži: 1 sa nenarodil, 1 už zomrel a ten môj
- som zadaná a presne toto si myslím
- som zadaná a o tomto sa mi môže akurát tak snívať
- som nezadaná a podľa mňa jestvujú len tí prví dvaja
Ďalšie možnosti »
27. 9. 2011 13:07- som zadaná a o tomto sa mi môže akurát tak snívať
- som nezadaná a podľa mňa jestvujú len tí prví dvaja
Ďalšie možnosti »
12
Nakupuje tu niekto v BIO predajniach ?
Zároveň by som sa chcela spýtať, na BIO predajňu v Košiciach....našla som ich viacero, ale ktorú odporúčate vy? Zaujímalo by ma, či máte na varenie nejakú špeciaálnu kuchársku knihu , lebo predsa sa tu... Otvor fórum »
27. 9. 2011 10:39
30
Google má narodeniny
Dnes má Google narodeniny, šťastné trináste narodeniny. Čo by ste zapriali Google-u? Resp. viete si predstaviť život bez Google? Otvor fórum »
27. 9. 2011 09:43
33
Muži pozor! Čo je najdôležitejšie na žene? Anketa len pre mužov!
Musí byť dobrá matka ##Musí mať peknú tvár ##Musí mať pekné telo##Musí byť bohatá a štedrá ##Musí mať charizmu ##Musí byť verná ##Musi mi splniť čo mi na očiach uvidí ##Musí ma mať v paži Otvor fórum »
27. 9. 2011 09:19
8
Páči sa vám táto pesnička ? myslíte že má nejakú umeleckú hodnotu ?
áno ##nie ##odpad##dá sa##jasné je úžasná :D##nie nie najhoršie čo som počul/a Otvor fórum »
27. 9. 2011 09:18
9
Najškaredšie
Najškaredšie "hračka", ktoré som kedy videl. http://yan-er. com/cafeer Ja som plakal, keď som to videl. Aj zlomil nádej na deti. Otvor fórum »
27. 9. 2011 05:51
21
Prosím o radu. Poznáte nejakú dobrú pizzériu alebo reštauráciu v Bratislave?
Poprípade dobrú bagetériu, kebab a podobne... Ďakujem za rady :-) Otvor fórum »
27. 9. 2011 01:50
22
Blog,,
Zacnem pisat nejaky ten blog... pravdepodobne to bude na styl knihy... poradte meno pre hlavnu postavu :) Otvor fórum »
26. 9. 2011 22:43- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?