Diskusie - 4943. stránka fóra
21
Ist do vztahu?
mam "maly problem" a potrebujem nazory aby som dostal nejaky impulz k rieseniu alebo aby sa vec niekam pohla. Pred rokom som sa rozisiel s priatelkou(po 2 rocnom vztahu), lebo ma podviedla celkom zaujimavym sposobom. ... Otvor fórum »
25. 9. 2011 22:29
15
Kvantová mechanika a tipovanie
chcem zistiť, či má vplyv kvantová mechanika na ťah loto a euromilióny a ak to rozlúsknem, budem multimilionár . Zostáva mi posledný krok. Otvor fórum »
25. 9. 2011 21:17
29
Gay Klub
Na začiatok musím upozorniť, že nie som gay. Ale v budúcnosti si chcem založiť nejaký klub. Rozmýšľal som nad disko klubom a tak. Najprv si založím asi ten disko klub, ale potom by som stavil... Otvor fórum »
25. 9. 2011 21:08
9
Twin City BA
No co je s tym Twin City co chystaju na Nivach uz 100rokov? len to rozkopali a uz ostalo ticho..kto sa ma pozerat na ten bordel? Otvor fórum »
25. 9. 2011 21:05
10
Co pouzivate na zostrih a upravu videa ??
Co pouzivate na zostrih a upravu videa ?? Otvor fórum »
25. 9. 2011 20:47
18
Dávam ti možnosť ovplyvniť tému môjho prvého vlogu len tu na BIRDZ.
Áno, ty pred monitorom. Veľmi rád si prečítam tvoj názor. Zrealizujem ten najoriginálnejší! Napíš mi aká téma by ťa najviac pobavila. Nebránim sa ani ....... vinám, ......tinám :D Otvor fórum »
25. 9. 2011 20:39
31
Čo by ste urobili vy ?
Zaľubil som sa do dievčaťa, ktoré je ako by som to povedal..inak orientovaná, proste je lesba. Myslím na ňu cele dni už asi pol roka v kuse a najhoršie je na tom to že býva v Amerike, ... Otvor fórum »
25. 9. 2011 20:14
32
Ako zlepšiť zrak ?
Ahojte . Potreboval by som radu ako zlepšiť zrak . Okuliare nosím do diaľky mínus 1-ničky , Dajte niaku radu alebo niaké bylinky , tabletky . ... Otvor fórum »
25. 9. 2011 19:36
10
DMT
Vie niekto zohnať, prípadne syntetizovať DMT? Ak by sa niekto našiel, tak prosím správu. Ďakujem Otvor fórum »
25. 9. 2011 19:35
9
Báseň na litiku
Na litiku sa máme naučiť nejakú báseň do lit. súťaže. Neviete mi poradiť nejakú peknú báseň? (Od nejakého básnika, nie takú, ktorú ste napísali vy, alebo nejaký váš priateľ) Otvor fórum »
25. 9. 2011 19:19
17
Aké máte skúsenosti s AVONom?
Zaujímalo by ma, aké máte skúsenosti s AVONom, resp. aké výrobky od nich používate, či ste s nimi spokojní, čo by ste odporúčali..atp. . Otvor fórum »
25. 9. 2011 19:17
10
Problém s prehrávaním
Ahojte, mám nejaký problém s prehrávaním v počítači :-/ Keď si dám pesničku napríklad na youtube ani sa mi tam nezobrazi to tlačitko play, ani video ani hudba, a toto mi robi všade a keď... Otvor fórum »
25. 9. 2011 19:03
33
Missiak birdzu
ok, takže sa nám to nejak zvrháva a mám inbox s TS zahltený navzájom sa komentujúcimi:)účastníkmi nášho zájazdu. Tiež bola požiadavka, aby to bolo skôr tu ako v blogu. Takže pre... Otvor fórum »
25. 9. 2011 18:39
6
Ako sa pridavaju videa na youtube?
Viem ze budem asi slepaa ale ako sa pridavaju videa na youtube lebo ja to tu nevidim :) please naavod ?? :DD Otvor fórum »
25. 9. 2011 18:31
17
Aký horor je podla vas najleši?
ludia poradte mi nejaky dobrý horor ... alebo film s dakym jebacom Otvor fórum »
25. 9. 2011 18:26- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 8 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?