Diskusie - 4976. stránka fóra
31
Ísť alebo nie?
Drahí spoluobčania potrebovala by som radu ... som v 2. ročníku na strednej a dostali sme ponuku, prihlásiť sa na VENČEK(ak by niekto nevedel učí sa tam tancovať). Je to dáka tradícia alebo čo a ja neviem... Otvor fórum »
13. 9. 2011 16:19
66
Protest učiteľov
http://www. pluska. sk/slovensko/spolocnost/protest-ucitelov-ak-nezvysia-platy-bude-strajk. html čo si o tom myslíte? Pomohol ten štrajk? Aký máte na to názor? Otvor fórum »
13. 9. 2011 16:12
39
Pomooooc viete tu niekto piect?
robim babovku a nedari sa mi vyslahat z bielkov tuhy sneh, neviete preco? nemate dake finty na to? :( Otvor fórum »
13. 9. 2011 15:57
8
Stereogramy
Jako mám vidieť stereogramy? Poradťe mi 1. dala som si dole okuláre a pozerala som sa na nich: Zbízka Zďaleka Tak źesom mala... Otvor fórum »
13. 9. 2011 15:40
13
Bicie
Pekne popoludnie prajem ; ). Priatel si kupil bicie (Sonory) a zacina sa na nich ucit hrat. Ochvilku ma narodeniny a ja rozmyslam, ze by som mu kupila nieco k bicim, no velmi sa v tomto... Otvor fórum »
13. 9. 2011 15:03
14
Aka stredna skola je pre mna vhodnejsia ???
- Zdravotna - Farmaceuticky laborant
- Pedagogicka - Ucitelstvo v materskej skole a vychovavatelstvo
- ina - /komentar/
Hlasuj »
13. 9. 2011 14:57- Pedagogicka - Ucitelstvo v materskej skole a vychovavatelstvo
- ina - /komentar/
Hlasuj »
21
Vyliezli by ste?
Máte strach z výšok? http://www. youtube. com/watch?v=XjAMdbEXSdo Otvor fórum »
13. 9. 2011 14:11
10
Dirty.. - kamoškina stránka
Dirty. sk – nová apoteóza slovenského Internetu. Cenzúru a demokraciu v rámci si robia samotní používatelia. Je to v štádiu neustáleho vývoja. Čo si o tom myslite? Ako sa vám páči dizajn a to... Otvor fórum »
13. 9. 2011 12:57
4
Počuli ste nejaky nový vtip?
Tri blondinky sa rútia vo výťahu: prva kričí pomóóóóc, druhá kričí pomóóóóc, tretia kričí pomóóóć!!!! Potom tretia hovorí: skúsme kričať SPOLU!!!! SPOLúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!! Otvor fórum »
13. 9. 2011 11:07
6
Ide niekto študovať do košic na UPJS FF?
ide niekto študovať do košic na UPJS FF? Otvor fórum »
13. 9. 2011 08:18- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 5 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 6 Trest za vniknutie do garáže
- 7 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 8 Jar prisla- Váš outfit ?☺️
- 9 Pes alebo fena