Diskusie - 4990. stránka fóra
11
Predaj miesta na internate
Ahojte. Chodim na EUBU a chcela by som predat svoje miesto na internate. Da sa to predat aj niekomu kto nechodi na EUBU, napr. na STU? Otvor fórum »
8. 9. 2011 14:15
2
ŠD Zobor
Hľadám nejakú holku ktorá ma izbu na hospodarskej a chce si ju vymenit za izbu na Bčku ... ; ) Otvor fórum »
8. 9. 2011 14:12
59
Vasa izba
Odfotte si vlastnu izbu a dajte ju sem nech sa mozeme pokochat :D ( ja ju sem hned dam , len si tak troska upracem najprv)... . Otvor fórum »
8. 9. 2011 13:58
27
Myslite že je dobré vytvoriť s najlepšieho kamarátstva vzťah?
Ahoj mám naj kamaráta naozaj je super a rozumiem si s ním tak ako zo žiadnym chlapcom. Dohodli sme sa že medzi nami nikdy nič nebude a tak to aj je, ale ako odišiel do francúzka uvedomujem si... Otvor fórum »
8. 9. 2011 13:54
18
Citaty
nudim sa .. nezabite ma za to ... :D ... ktory citat sa vam najviac paci ? :) ... vas nazor :P :) Otvor fórum »
8. 9. 2011 13:45
4
Ukončenie štúdia - FMK
Máme nárok na 3 bezplatné roky štúdia a neviem, či sa mi tento rok bude počítať ako jeden z nich..bola som na zápise 23. 8. a nastúpiť som mala myslím 26. 9. , dnes som posielala papier... Otvor fórum »
8. 9. 2011 13:07DIGITALIZUJE SA TELEVíIZIA! MALA BY MAŤ BRATISLAVA AKO MESTO SAMOSTATNÚ TELEVÍZIU
Pokračovanie z blogu. Odpoveď čo pridal koment" PROFESOR!Dobre, dobre pán profesor! tak jedna desatina obyvateľov Slovenska ! ale aj tak Banska Bystrica nemá ani polovicu obyvateľov Petržalky a svoju lokálnu televíziu má ! Prievidza okolo... Otvor fórum »
8. 9. 2011 12:28
4
Lucky bamboo v prívesku
Máte niekto skúsenosti s touto srandou? Viem, že sa dá potom normálne presadiť a všade sú návody ako sa o to starať... Ja len chcem vedieť, či s tým treba aj niečo robiť, kým je to... Otvor fórum »
8. 9. 2011 12:21
16
28
Mali ste už niekedy vedomý sen (lucid dream)?
8. 9. 2011 10:11
5
Prechodný pobyt/internát
Ahojte chcem sa opýtať ohľadom prechodného pobytu počas bývania na intráku. Počula som, že ak si vybavím v danom meste prechodný pobyt tak budem doma oslobodená od takých poplatkov ako sú poplatky za smeti, vodné, stočné a pod. ... Otvor fórum »
8. 9. 2011 10:07
6
EUBA uplatky
Neviete nahodou ako je to na EUBA s uplatkami ? Kolko sa dava za skusku ? Otvor fórum »
8. 9. 2011 08:22
10
Kupovali by ste si albumy keby vychádzali na USB?
8. 9. 2011 07:04
5
Divné, prečo môj manžel mi dal taký darček?
Divné, prečo môj manžel mi dal taký darček? http://www. everbuying. com/m-webad-ar-lid-1405. htm tak cool a sexy Spýtal sa ma, aby to večer, to nie... Otvor fórum »
8. 9. 2011 05:39
26
Práca v kine ako uvádzač
Má s touto prácou už niekto nejaké skúsenosti? Konkrétne by bolo dobré ak by sa jednalo o sieť kín Palace Cinemas. Ako to tam chodí a je to časovo náročné? A ak sa jedná napr o študenta je možné... Otvor fórum »
7. 9. 2011 23:25
19
Kratkozrakost Psov + Otazky k stenatu
Otazka0: Existuje vobec tento defekt aj u psov? Mimo temu: Donieslo sa ku mne stena, miesanec (hl. crty po labradorovi), asi mesacne, kde mam podozrenie na sedy zakal... Otvor fórum »
7. 9. 2011 23:02
22
Sledujete relácie ako napr. Srdcové záležitosti a pod. ? Aký máte na to názor?
- Sledujem. Je to také romantické.
- Sledujem. Vždy sa na tom riadne zasmejem.
- Nesledujem a nezaujíma ma to.
Ďalšie možnosti »
7. 9. 2011 22:21- Sledujem. Vždy sa na tom riadne zasmejem.
- Nesledujem a nezaujíma ma to.
Ďalšie možnosti »