Najväčšia mrcha by som bola. Na spôsob Katherine Pierce z TVD alebo Emily Thorne z Revenge. Proste s tajnými plánmi, bez citov, bez ľútosti, bez výčitkov schopná všetkého
Ja by som bola smutny neuzitocny millennial s dochujenymi dopaminovymi receptormi, ktory sadminuje memepages a vo finalovej epizode ma velku montaz o tom, ako sa v nocnom meste snazi najst stastie vo fyzickych pozitkoch pri nejakom kruto indie soundtracku.
Taka ta postava, ktoru ma clovek rad, lebo je slnieckarska feminazi komunistka veganka, ale neprejde za 10 sezon ani naznakom vyvoja charakteru.
Bola by som tiche nenapadne dievcatko a jedneho dna by si to dievcatko niekto vsimol a vzal by ho zazivat nejake dobrodruzstva ...vlastne kludne by som mohla byt nejaka Doctorova companion
@narazuvzdornaa
"ktoru ma clovek rad, lebo je slnieckarska feminazi komunistka veganka"
...nie som si ani istý ako spočítať koľko je v tejto vete oxymoronov
a to som sa ešte ani nepustil do myšlienky že mi na teba nič z toho (našťastie) nesedí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ja by som bola smutny neuzitocny millennial s dochujenymi dopaminovymi receptormi, ktory sadminuje memepages a vo finalovej epizode ma velku montaz o tom, ako sa v nocnom meste snazi najst stastie vo fyzickych pozitkoch pri nejakom kruto indie soundtracku.
Taka ta postava, ktoru ma clovek rad, lebo je slnieckarska feminazi komunistka veganka, ale neprejde za 10 sezon ani naznakom vyvoja charakteru.
"ktoru ma clovek rad, lebo je slnieckarska feminazi komunistka veganka"
...nie som si ani istý ako spočítať koľko je v tejto vete oxymoronov
a to som sa ešte ani nepustil do myšlienky že mi na teba nič z toho (našťastie) nesedí
Chloe z Don't Trust the Bitch in Apartment 23