Nie je niečo so mnou v poriadku. Fakt že nechcem mať 17,lebo mám pocit že to najkrajšie obdobie sa mi už chýli ku koncu...A pritom, všetcichcú byť "veľkí", dospelí.....a ked som mala 15 nechcela som mať 16...mám nejaké depky alebo život je naozaj takýt
myslim, ze kazde obdobie ma svoje pekne a zle .. ja osobne som bola najviac spokojna v obdobi 15-17 a potom 19-20 ... byt dospely prinasa urcite vela problemov, naroky na cloveka vzrastaju , ale cenou za usilie je, ze sa stavas panou svojho zivota a casom pochopis, kolko sily v tebe drieme .. a z akych krkolomnych situacii si schopna si pomoct ja osobne chapem tvoj strach, je pekne ze nepodliehas trendom a prepiatej tuzbe po dospelosti , ale nenechaj sa sputat strachom .. jasne , je to tazke .. ale byt dospela .. najdes samu seba, zacnes sa realizovat, zalozis si vlastnu rodinu , dostanes moznost formovat svoje deti ... nebud ako Holden zo Salingerovho Kto chyta v zite .. bude to fajn, ver mi casom si zvyknes .. prijimes tie vzrastajuce naroky a sama najdes cestu, ktora ta zbavi takej uzkosti v akej balansujes uzivaj si tento vek .. hranicu , ked si este dieta a predsa zacinas byt "mala dospela" daj sancu svojej dusi a psychike dozrievat a kracaj s dobou .. a hlavne sa prestan krmit myslienkami .. ako nechces dospiet ... vela stastia dievca drzim palce
ja som mala tiez krizu okolo 17tky, ked som nechcela nic nove, ziadne dalsie narodeniny, zdalo sa, ze vsetko vtedy malo byt tak, ako to bolo... potom to nejako presla a odvtedy nejako vek neriesim
@otvorenezahadna mne sa veľmi páčilo obdobie, keď som mala 16, takže som si ešte mesiac po narodkách nepriznávala, že už mám 17, chcela som úplne preskočiť ten vek a mať dva roky 16, potom som si zvykla....
wtf ja som sa vždy tešila na to kedy budem opäť o rok staršia ... aj teraz sa už úplne teším ako budem mať 19, pojdem na výšku (za predpokladu že ma vezmú atď. .. ja by som zas toto obdobie určite nemenila za to, keď som mala 15 (ach)
akoze ja si zivot uzivam aj v 18-ich rokoch ale tiez by som mal radsej neakych 12 a mat od vsetkeho svaty pokoj ale chybal by mi zase vodicak a moje obcasne uteky auttom z domu
Kazdy je taky stary na kolko sa citi. Riesit tu take veci, ze nechcem mat 17 alebo 18 rokov je blbost, pockaj co budes vraviet ked ti bude tahat na 45 a podobne. Aj ked tu opat plati ta prva veta co som napisal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ja uz ratam dni do 18 nech si aspon to pivo mozem dat hocikde
najkrajsie este len pride