ja som skúšala od Coelha čítať jednu knihu, no ďaleko som sa nedostala, a potom som zavrhla aj ostatné jeho knihy.. ale každý má iný názor a vkus, takže tebe sa to môže páčiť
kecám, práve som si spomenula, že jednu som ešte prečítala celú a nič som z nej nemala, lebo som ju nepochopila a to písanie mi prišlo také zmätené
@rothschild reakcie na tu tvoju sa hrozne rozchadzaju bud boli ludia nadseni alebo, ze uplne skalmani,,,, chcela by som vedeit kam patrim ja mi ju pozic ptm
@p0n0sk4 jj aj ja som na to zvedavý že čo so mnou urobí, ale teším sa na to nenormálne ... a ešte viac som zvedavý na to, že čo urobí s tou pre ktorú je určená, ale mám tušáka, že sa jej bude pačiť ... hodim vec na uložto
@notyou tak niežeby som ju prečítala celú naraz, ale je zaujímavá ..len s pár názormi nesúhlasím alebo ich možno len nechápem ..ale skôr to prvé .. Alchymista sa mi páčil viac
@p0n0sk4 Čítala som od Coelha sedem kníh a mám sen prečítať ich všetky. Ale tejto som skutočne nevedela prísť na chuť. Každá z jeho kníh je iná a osloví aj inú skupinu ľudí. Mňa táto kniha oslovila najmenej. Ale to je iba môj názor. Tebe sa možno bude páčiť. Ja odporúčam knihy Veronika sa rozhodla zomrieť, Alchymista a Záhir.
@delusion mne napríklad dosť dlho trvalo kým som ju prečítala a ani nie že by ma nebavila, skôr tam boli pasáže na rozmýšľanie a prišla mi taká filozofická skôr. Celý ten ich vzťah...
Oveľa viac ma bavila Víťaz je sám a Veronika sa rozhodla zomrieť, tá je aj fajn sfilmovaná
@notyou Veroniku si plánujem už dlho prečítať aj film som videla, síce len začiatok, lebo som ho nestihla dopozerať...
včera som ju akurát dočítala a koniec sa mi vôbec nepáčil, čakala som od toho niečo viac ... ako niežeby som ich dávala znova dokopy, ale to že je tehotná mi prišlo dosť ..od veci
a tej filozofie tam teda bolo dosť aj to preplietanie s inými jeho knihami
to bola jedina kniha od coelha co som nedokazala precitat aj Alef-a som pretrpela, ale toto uz vonkoncom nie... ale ostatne odporucam, oblubene: klasika Alchymista a potom Piata Hora..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» www.martinus.sk/?uItem=74219...
kecám, práve som si spomenula, že jednu som ešte prečítala celú a nič som z nej nemala, lebo som ju nepochopila a to písanie mi prišlo také zmätené
@delusion a baví?
nejak mi príde táto od neho najslabšia..ale, noc je ešte mladá, skúsim dočítať
Oveľa viac ma bavila Víťaz je sám a Veronika sa rozhodla zomrieť, tá je aj fajn sfilmovaná
včera som ju akurát dočítala a koniec sa mi vôbec nepáčil, čakala som od toho niečo viac ... ako niežeby som ich dávala znova dokopy, ale to že je tehotná mi prišlo dosť ..od veci
a tej filozofie tam teda bolo dosť aj to preplietanie s inými jeho knihami
Tak Veroniku ti určite odporúčam