@tequila@5 tak ja nechodím cvičiť a moje svaly sú iba z práce. Myslím si, že ich mám i keď menšie, podľa mňa akurát a ja som so sebou v tomto spokojný. Hlave, že sa páčim sám sebe.
@tequila@10 ale do riti, to keby mám chodiť všade kde ma pošlete, tak nič iné nerobím len beriem priepustky a chodím od doktora k doktorovi. Môj chrbát už prerobil dom, tak je zrejmé, že ako kojenecký nebude. Ten zládol viac ako prevažná väčšina mladých v mojom veku.
@tequila@12 tak sa teda zabijem, keď nie je atraktívna pre baby, o.k? Keby baby neboli niektoré také povrchné, tak by im aj taká hruď stačila a nerobili by caviky. Lebo oni všetky sú modelky z Victorie secret, ale však ty ani nevieš akú ani hľadám.
@priekala@14 ok ved rob ako chces a vygugli si "denglavy" ja viem presne, aku hladas - taku typicku zmachlenu pipku, ktoru by si vytrtkal na diskoteke ako mnohi pred tebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov