jasne ze werim ze je spanok dolezity omg a tak cez prazky chodim spavat o 3-4 v noci :d bud s niekym pisem abo kukam filmy abo TV no a vacsinou vstanem okolo 12-13
ja vkuse spim cez skolu to je horor neznasam ranne vstavanie! normalne chodim spat okolo 12-1 cez leto a vikendy okolo 3 ako kedy ale vseobecne vydrzim cely tyzden spat malo ak mozem dospat cez vikend
cez skolu chodim spat okolo 11tej ale cez prazdniny je to so mnou zlee dokazem byt na nete aj do rana... niekedy sa mi stava ze idem spat ked uz vychadza slnko a ptm spim do 15tej... ja viem, neni to dobre
ach.. to poznam mama mi to furt huci do hlavy.. vacsinou cez skolsky rok to aj dodrziavam.. o jedenastej uz lezim a spim ale cez prazdniny ked nic nerobim a cely den sedim doma (max vonku na pivko idem) tak sa mi nechce este ani o jednej ist spat.. ale uznavam ze je to uz neskoro tak vacsinou o jednej uz idem spat nech sa deje co chce
a zabudol som dodat.. ci je skolsky rok ci prazdniny ci vikend musim kazde rano vstavat najneskor o osmej (vacsinou je to o siedmej) a ist so psom.. to je moje prekliatie
spávam od troch do dvanástich hodín. napríklad včera som zaspala poobede vedľa psa na zemi a následne som nestíhala do práce. najradšej mám váľanie sa v posteli po prvom zobudení a vetu: ešte chvíľku. a ak sa nevyspím, som nemožná, aspoň tých 7-8 hodín potrebujem.
ked sa chcem poriadne vyspat tak potrebujem minimalne 8 hodin spanku..ale cez prazdniny spim vacsinou len 6 hodin. a spavat chodim okolo 1-2 v noci vcera az okolo pol 3-nemohla som zaspat a do tej 1-2 v noci som na nete..teda zrejme som uz zavisla..a cez skolsky rok chodim spavat okolo tej 11
cez školu sa snažím ísť spať 22:00-23:00 a v stávam 6:30 a cez víkend a prázdniny .. chodím spať okolo pol noci niekedy aj neskôr..a snažím sa vstať o 9:00
ked je skola tak chodievam spat okolo jedenastej a vstavam o siestej ale cez prazky to je ine lebo permanentne vstavam okolo jedenastej a potom vecer nezaspim pred druhou takze cez prezky chodievam spat okolo druhej a dovtedy som na kompe alebo este nieco kukam v telke z postele
Počas školy bežne aj 3-4, počas prázdnin leňoším - bez problémov zvládnem aj 12 hodín vkuse . Doháňam školu, aby som to nasledujúcu školský rok zvládla .
chodím spávať pred 11tou alebo do 12tej.. ked si odmyslim nejake opekačky a podobne. a spím tak do 8mej, čiže tých 7...
ale včera som napríklad išla spať o 11tej, zobudila som sa o 7mej, išla som so psom von a okolo 8 som už znovu ležala v posteli a zobudila som sa o 11:47
ale minule som dosla asi o 5tej domov ráno a o 7mej som už mala trenažér
Cez školský rok spávam priemerne 8 hodín (keď je niečo výnimočné tak spím iba 3-4 hod) a cez prázdniny pokiaľ nemám brigádu kľudne spím aj 12 hodín a čo
dobry spanok je velmmi dolezity, vidim to sama na sebe...cez prazdniny som taka rozhadzana ze spim vazne hocikedy, niekedy idem spato osmej a o piatej rano som uz hore, alebo nejdemm spat aj dva dni a potom som schopna spat len dve hodiny lebo som uplne mimo a takyto rozhadzany spankovy cyklus je strasne zly a dost intenzivne to pocitujem takze..treba poriadne spat
najradsej spavam,tak 12-14 hodin.. pol dna,v podstate..no a co...a tak aspon tych 8-10 sa snazim,dodrzat....aby som bola aspon ako tak vyspata,ale ako vravim tych 12 mi vyhovuje najviac,ale malokedy sa to tak da....ked tak cez tie prazd...i ked,teraz ani ee v aug..lebo robim....a spat xodim najskor o 24:00-02:00.... milujem spanok aj cely zivot by som prespala.
Ked som mala 13 chodila som spavat tak o 12:00 12:30 a dakedy ajj o jednejj...a spala som az do takejj jedenastejj desiatejj a tak a ci mi to stacilo ? hejj stacilo..a cez skolsky rok ? isla som spavat 21:00 21:30 a spala som do 7:00
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale nikdy sa mi nepodarí a ani sa mi nechce spať pred polnocou už som si tak zvykla a odvyknúť si neviem.
teraz cez leto spím aj dlhšie ako 7 hodín,ale cez semester to bola bieda,4-5 hodín spánku denne,káva a energetické drinky,ale to je nanič.
primálo spánku okrem iného aj zvyšuje hmotnosť...
spánok je teda skutočne nenahraditeľný
Ou, tak odteraz si dám na to bacha
tu som sa o tom dočítala:
» zdravie.pravda.sk/primalo-spanku-...
a spánok je pre mňa neskutočne dôležitý...
ale včera som napríklad išla spať o 11tej, zobudila som sa o 7mej, išla som so psom von a okolo 8 som už znovu ležala v posteli a zobudila som sa o 11:47
ale minule som dosla asi o 5tej domov ráno a o 7mej som už mala trenažér
ja chodim spavať tak v priemere okolo 9-11 hodiny.podľa okolnosti,či mám večer nejaky plán.a vstavam tak okolo 8-9.
cez skolsky rok samozrejme je tento čas posunuty
cez sk.rok to je cca 7 a pol hodiny..cez prazdniny 10-11 v priemere..