Aj Vám prišli vpr´vaku ožratí maturanti do triedy?
Normálny trápny deň v ružomberskom gympli..keď tu zrazu cez veľkú prestávku vtrhne do tiredy asi 20 fest ožratých štvrtákov a nalievajú do dvojdecákov fernet, vino a ine pitivá...prvákom...14-16 ročným! ..apri tom si spievali pesníčky ..naMaturitu sa nez
Tak u nás bola napitá aj väčšina učitelského zboru (SPŠka), najlepší bol náš učiteľ ELZ (elektronické zariadenia), prišiel potom k nám na hodinu, hneď sme videli že ho nejako motá, sadol a zadelil že "no, dnes to necháme tak, buďte ticho" a oprel sa o stenu a driemal
toto nie.. nám ale cez maturu došiel do školy opitý chalanisko, ktorý voľakedy študoval na gympli (tak potom zamkli školu a nemali sme si ako ísť zapáliť )
@romanzkrajinyx šak je neviem do akej školy chodíš. ale proste u nás by to bol prúser. môžte byť radi že ste dostali alkač zadara a mali ste sa na koho vyhovoriť prečo sa ožierate my sme to nerobili. my sme boli na dozvukoch 3 dni s asi 3+ promile v krvi permanentne každý deň
u nas keby sa take nieco stalo tak nas vsetkych vyrutia zo skoly. Spoluziakovi prisli nato, ze kus vypil asi v tretom a ledva, ze sa to ututlalo na trojku z spravania
naštastie triedny nedával testery ani nič také ...teda ja som slušný! ja som nepil jamam 14 boha to bybolo odveci radšej som im vyžral koláče ...pfu..a ked si bol prvák?
@romanzkrajinyx šak hovorím že ked som bol prvák, druhák, aj tretiak tak sa u nás po triedach vždy zastavovali štvrtáci s megafónom a dačo vyhukovali, hádzali po nás cukríky a robili pičoviny (asi už boli trocha líznuti) ale u nás sú strašné prúsery keď niekto donese alkohol do školy. minule dakto doniesol metaxu a trochu si z nej ulial a už ho videla profka a mal problémy. inač my sme hned po stuškovej museli ist do školy a šetko, žiadne omluvenky ani nič, sa čudujem že si len tak došli na vyučko cez velkú prestávku
ku nám každý rok vtrhli do triedy cez hodinu a tvárili sa ako majstri sveta, počarbali tabuľu, porozhadzovali cukríky a tvárili sa, že sú triezvi.....dementi
my sme take nerobili,ani sa u nas nezvykne.........akurat sme rano pred skolou vyberali peniaze od ziakov pripadne cigarety a poobede sa slo do mesta zase zbierat a ptm sme sa sli zato ozrat
nám dajú alkohol až piatok na dozvuky takže sme nič také nevystrájali a koláče sme dali len do zborovne a pár profesorom a ostatné sme radšej sami zožrali a potom chodili jak guličky
u nás sa takéto niečo robí až týždeň pred akademickým týždňom... po stužkovej zvykneme "len" oslavovať s "našimi" .. poväčšine len maturanti medzi sebou, poprípade ponúkame ešte zákuskami kadekoho (profesorov ... ale tak po prváckych triedach..to nie.. aaa.. mňa to čaká už tento pondelok!!!!!!! teším!!!!!!!! nech žije maturitný ročník!! keď opiť sa aj v škole má význam
my sme nič také nerobili.. iba s koláčikmi čo nám ostali sme chodili po triedach a ponúkali.. akože hento mi príde fakt vyslovene trápne, nechápem prečo by sme mali chlastať v škole, aby sme boli zaujímaví? normálne sme sa rozbili potom na dozvukoch, ale hento mi príde odveci. a len nejaká sedlácka škola to nechá tak.. škola na úrovni by to riešila, že študenti počas vyučovania chlastajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale na gympli nas chodili popisat, hadzali nam cukriky..
@18miki18
takže nielen RK ale aj Trenčín je mesto ožranov!
(taktiež SPŠ) konečne po stučkovej a hurá na dozvuky aj keď nič výnimočné bude to tak ako každý víkend
naštastie triedny nedával testery ani nič také ...teda ja som slušný! ja som nepil jamam 14 boha to bybolo odveci radšej som im vyžral koláče ...pfu..a ked si bol prvák?
@catherinne
ked tak cítam..ved my sme obstáli že uplne super! ved oni nas pohostilikolačmi aalkoholom! nic nekreslili..proste nic! oni su uzasni!
máte šťastie tam na tej škole
my sme nič také nerobili.. iba s koláčikmi čo nám ostali sme chodili po triedach a ponúkali.. akože hento mi príde fakt vyslovene trápne, nechápem prečo by sme mali chlastať v škole, aby sme boli zaujímaví? normálne sme sa rozbili potom na dozvukoch, ale hento mi príde odveci. a len nejaká sedlácka škola to nechá tak.. škola na úrovni by to riešila, že študenti počas vyučovania chlastajú
@linn a ako ? ze mam "uzasnu" skolu kde sa pije?