Som na to alergicka...podla mna je takyti sposob komunikacie troska primitivny.. Len by ma zaujimalo, co si o tomto myslite.. popridade ak mate dalsie navrhy slov alebo fraz do tejto kate
No ono to je asi posledný trend...tak hurá na to nenávidím to a dokonca nepochopím ToTo tAkéTo šak to sa im chce furt stláčať shift? nechápem že fakt..
príklad?? moja ségra!! ..furt jej za to nadávam jaké je to úbohé ale proste tí 12, 13 roční si nedajú povedať, im sa to páči.. a keby tak nepíšu, nezapadli by medzi ostatných..
@9 ale jasné zas setko len azet ze? lebo birdz je vzdy bezchybny...no a k teme ten styl nemusim ani to moc nepouzivam len to W namiesto V a to sa ete da citat myslim a ked tak psisem neznamena ze neviem pisat ...
je to uplny maximalny bordel.... vsadeby mal byt bot, ktory by za taketo prispevky daval ban tiez enchapem ze sa im to chce kvoli nutnosti stlacania shiftu a fakt pevne dufam ze z oho vyrastu
no, je pravda ze to nemam moc rada, hlavne casto vidam w,x a cmuq a pod. takze to mi lezie na nervy trochen...nie ze by som si sla z toho vlasy vytrhat, ale no nemam to rada
fuj mne týmto nechutným štýlom písal jeden chalan, asi 21-22 ročný, sympatický, ale po pár správach kde používal podobné výrazy som nemala žalúdok už na čítanie ďalších :/
Mne prekáža skôr to ako to všetci riešite pardon, ale to, že vy 20 roční ste nemali počítač ako 12-13 roční a oni teraz majú a väčšina je veľmi ľahko ovplyvniteľná. Mimochodom ja by som zaradila aj písanie bez diakritiky za počítačový štýl písma
zda sa mi ze sa to tu rozoberalo vela krat...no a ja mam na to taky nazor ze obcas aj mne take daco ujde ze tha alebo welmi ale zas to neprehanam...proste snazim sa pisat tak aby sa to dalo pochopit
Ja ked to vidim tak mi nromalne zacne rychlejsie prudit krv v zilach a dostanem take nervy, ze by som tie detiska (hlavne dievcata 14-17 rocne hlupucke) pozabijal. Boze som na to strasn alergicky ved to je nicenie JAZYKA SLOVENSKEHO! Ach jaj..
ani nespominaj ... teraz som dopisala s jednou kamoskou co pise takto podoble pise "Awóóóóójky " a taketo podobne ... stale dava do kazdej spravy smajlika " " a o komentoch na pokeci uz ani nehovorim .... a ked odchadza mi napise "Pááááčkóóóó" alebo "Cmukyk" td. ... no hrozne ale dobre ze este nepise so siftom ... to by ma ani nenapadlo citat ... no je to ubohe ked nevie inak zaujat ako pisat takymto sposobom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale aj tu som už zazrela podobné slová,to aby to potom človek lúštil
zadruhé, áno, vadí.
A nie nevadí mi to...je to o slobode vyjadrovania...ale to je asi pre vás sci-fi...
K teme: myslim, ze kazdy inteligentny clovek by mal normalne vediet pisat svojim materskym jazykom.