Máte radi ruch mesta, námestia, mestské prostredie, nočný život? Dedina vám nič nehovorý. Naopak chcete využívať výhody mesta. Mať všetko po ruke. Tak čo je pre vás zaujímavejšie mesto alebo vidiek?
Mesto mám rada, neviem si predstaviť bývať na dedine. Na druhej strane, nemám rada hluk a ruch 24/7, preto preferujem bývať v nejakej pokojnej okrajovej časti. Prípadne dedina blízučko mesta by mi tiež nevadila.
nie, nie som. mesto je super, ked si clovek potrebuje najst pracu, alebo skocit do mcdonaldu, ale co sa tyka bezneho prezivania - cim dalej od civilizacie, tym lepsie
Ja si neviem predstaviť byvať niekde na dedine.Ja už som zvynuta že počujem lietadla alebo aspoň nejaku diskoteku z letiska, potom že počujem vlaky,autá a ten klasický mestský ruch.A ked ideme na dedinu tak je to fakt až take divne ked je všade ticho(maximalne štekot psov) a potom mi samozrejme na dedine chýbaju obchody,kino,ihrisko... ale zas je pravda že ja byvam v takej malej mestskej časti(10-15 minut busom do mesta) možno že keby som byvala v centre tak by mi to vadilo ale určite by som si zvykla skôr na hluk ako na také dedinske ticho.
Byvam na dedine a uprimne, radsej by som byvala v meste nie tak ani kvoli tomu ruchu v meste, ale kvoli ludom najhorsie je ze kazdy kAzdeho sem pozna kazdy kazdeho riesi...a hlavne nikde v okoli sa nenachadzaju taki prijebani ludia jak sem
Nemam rada ruch mesta, priam neznasam miesta, kde sa koncentruje vela ludi naraz.. nedokazala by som zit ani nejakej metropole ako Londyn, ake ani v mensej Bratislave..mozno v nejakom mensom mestecku do 20K obyvatelov.. idealne v nejakej dedine ori vacsom meste..
Zijem v centre mesta (KE), kazde druhe auto prechadza cez moju ulicu, ked si v noci vyjdem na balkon na cigu tak o hociktorej nocnej hodine tade dakto prechadza... ide to na nervy...
Ja som dedinofil aj keď to má nevýhody,ale tak ukážte mi na svete niečo,čo je ideálne a bez chyby ale bohvie,kam ma v budúcnosti vietor zaveje,možno budem pán mešťan
Ja som žila pár rokov na dedine, potom v meste, teraz znova na dedine. Ale teraz je to v podstate jedno. Keďže študujem,tak cez týždeň som v meste, využívam tie výhody, a keď príde víkend, odpracem sa domov. Mám tu ticho, pokoj, prírodu okolo seba a dokonale tu načerpám energiu. Na striedačku je to fajn
Ja žijem v meste celý život a môj osobný goal je ísť bývať na dedinku poblíž Bratislavy alebo aspoň do menšieho mesta (napr. Senec) do rodinného domu. Tak budem spoko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
nie, nie som. mesto je super, ked si clovek potrebuje najst pracu, alebo skocit do mcdonaldu, ale co sa tyka bezneho prezivania - cim dalej od civilizacie, tym lepsie
Brala by som byvat niekde na samote