Ja neviem čím to je, ale ja milujem mesto. Strašne moc. Mám rád námestia, paneláky, bytovky, uličky, noc v meste. Zrodilo sa to keď som žil v Prahe. Tak sa chcem spýtať, či je viac takých ľudí, ktorý sú mestofili?
Paci sa mi v meste dostupnost sluzieb, obchodov, verejnej dopravy, tym, ze nesoferujem a ani zrejme nebudem moct, potrebujem mat tieto veci nablizku a rozculuje ma, ze na dedine je po osmej vecer tma v kazdom okne a mrtve ticho.
Na druhej strane sa rada prechadzam, chodim do lesa apod, esteticky mam radsej dedinu.
nie, vôbec, mne sa skôr páčia dediny, ale také, čím menšie tým lepšie - teda 4-5 domov cca ale kľudne aj jeden dom v lese proste, čím menej civilizácie, tým viac sa mi to zdá super!
(odkedy navštevujem denne blavu, nenávidím mestá)
@narazuvzdornaa to sa nasťahuj do našej dediny, tu to žije 24/7, raz si prídu policajti pre jedného suseda, keď sa ožerú a idú sa zabíjať, resp. sa ide obesiť, raz pre druhého suseda dílera
Ja si ani neviem predstavit byvat na dedine, vzdy som byvala v meste. A mesto mam velmi rada, najmä mi vyhovuje, ak su v blizkosti mesta, v ktorom byvam hory, narodne parky.
Vyhovuje mi blizkost vsetkeho, stare budovy... Aj panelaky maju svoje caro. Ale najradsej mam väcsie mesta. Mam rada elektricky, ruch, kopu ludi...
A aj ked som mestsky clovek, vzdy som byvala v okrajovych castiach, kde je celkom klud a priroda priamo za panelakom, tak mi to vyhovuje- vsetko mam blizko, aj les a vyhnem sa najväcsiemu hluku
hah, spociatku som bol ohureny novou anglickou architekturou, po mesiaci to bolo fadne, depresivna domova vystavba a kvalita byvania pod urovnou, nie dakujem @foxylady
cely zivot som prezil v meste, ja ani neviem ako dedina vyzera, maximalne som navstevoval na dedinach krcmy, cintoriny, pribuznych, a zasiel na bicykli. Na svk mame krasne prostredie. Zvyk je zelezna kosela, narubat si drevo neviem, som cisty mestan, ale zivot na vidieku sa mi aj pozdava
tiež sa mi to strašne páči hlavne v lete večer a to odjakživa žijem s otcom na dedine
ako hovori @Narazuvzdornaa na dedine sa nedá žiť bez auta, tu u nás cez deň síce chodí veľa autobusov, ale cez víkend len pár a večer od nejakej 5tej tiež už skoro nič, vlastne keby som nemal auto nemám sa ani ako dostať do roboty a z nej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale v poslednej dobe citim nejaku sympatiu aj k tym komunistickym panelákom. Ono je to tak škarede aže je to vlastne pekné.
Na druhej strane sa rada prechadzam, chodim do lesa apod, esteticky mam radsej dedinu.
europske mesta su uplny des
@Octa aj ja
(odkedy navštevujem denne blavu, nenávidím mestá)
@1 ze stare komunisticke budy
I keď rozumnejšie dievčatá často pochádzajú z vidieka
Vyhovuje mi blizkost vsetkeho, stare budovy... Aj panelaky maju svoje caro. Ale najradsej mam väcsie mesta. Mam rada elektricky, ruch, kopu ludi...
A aj ked som mestsky clovek, vzdy som byvala v okrajovych castiach, kde je celkom klud a priroda priamo za panelakom, tak mi to vyhovuje- vsetko mam blizko, aj les a vyhnem sa najväcsiemu hluku
ako hovori @Narazuvzdornaa na dedine sa nedá žiť bez auta, tu u nás cez deň síce chodí veľa autobusov, ale cez víkend len pár a večer od nejakej 5tej tiež už skoro nič, vlastne keby som nemal auto nemám sa ani ako dostať do roboty a z nej