Vždy som USA nenávidel a aj nenávidím, ale poslednú dobu uz menej, uz nie je vzor sveta, uz to nie je také....... ako bývalo. Teraz bolo v správach ze sa nemecká kancelárka narovinu opýtala Obamu: prečo ma odpocuvate... Zase niake dôkazy ze USA spehuje E
Nemôžem povedať, že by som USA nemala rada, ale tak isto nemôžem povedať, že mi je nejakým spôsobom sympatické...
Proste mám k nemu rovnaký vzťah, ako napr. k Uruguaju, Dominikánskej republike, Lotyšsku, Azerbajdžanu,....
prakticky som mala k USA neutralny vztah az do bodu, kedy prisla kauza Snowden, po nastudovani hlbokej problematiyk kvoli debatnym turnajom uz mam nazor negativnejsi...
Tak a Slovensko je nebodaj lepšie? Prečo máte radi Slovensko? Lebo ste sa tu narodili??? Haha... Teda Slovensko je fajn, ale ľudia v ňom nie, my sme naozaj neskutočne hlúpy národ co sa týka morálky, najmä teenagery.... Ja mám najradšej Rusov a potom Nemcov ale Slovákov...... Hnus...
@sexywoman
Nikde na svete ťa nebudú tak brať ako vo svojej krajine. Toto si zapamätaj.
Domov je domov.
A peniaze? Ja síce chudobou netrpím, tak neviem povedať za tých menej sociálne zabezpečených. Ale je úplne jedno, kde človek je, pokiaľ je šťastný.
No určite chcem ostať na SR, nedokázala by som to tu opustiť, krajinu, históriu, prírodu, všetko.
a z tvojho príspevku vyplýva, že ani ty, len sa ti páči to, že ho ľudia začínajú vnímať negatívne vo veľkom.
tým, čo si napísal v @10 si práve ukázal prečo sú Slováci hlúpy národ. teda nie sú, iba niektorí. presne tak isto ako niektorí Amíci, Rusi, Nemci.. len tí aspoň vedia, čo je národná hrdosť. takže pre mňa nie sú hnus ani Slováci ani Slovensko. Pre mňa sú hnus ľudia s názorom ako ty.
keď precukriš kávu, pije sa ťažko .. môžu si za to sami .. Som hrdý na svojich rodičov ale svoju krajinu akceptujem ako rodisko. Ostatné štáty sa ma netýkajú.
Kým nebude platiť v praxi, že štát tvoria ľudia a nie ako u nás 150 dementov .. vznikne ešte množstvo podobných regionálnych otázok ako aj táto.
bol som tam, aj len tak na prazdninach, aj robit. Prirodu maju peknu, ludia su privetivejsi, zhovorcivejsi ako tu, v obchode na vas nezazeraju ale prihovoria sa a pokecaju, alebo aj hocikto len tak na ulici sa zastavi a pokeca ked vas vidi nieco robit. Ale na druhej strane vsetci su tam prehnane sebavedomi (to by sa zislo nam slovakom, nejaky kurz od priemerneho americana...a uz by tu neboli ziadne fora alebo blogy o pocitoch menejcennosti) a myslia si ze amerika je pupok sveta...a dane, poistenie, poplatky za skolky, skoly to je nehorazne. Zit (zalozit si rodinu, vychovavat deti) by som tam urcite nechcel. Aj ked si tam aj priemerny clovek moze dovolit mat vsetko co k zivotu potrebuje....aj ked je pravda ze vela ludi zije na uver. USA ako miesto na zarobok, zdokonalenie sa v jazyku, stretnutie novych ludi roznych kultur, na par mesiacov a pekny zivot pocas tej doby ano, ale dlhodoby zivot tam, alebo stavat staty do pozicie modly, ktorej sa treba klanat to rozhodne NIE.
Nemyslím, že je na tom SK (hlavne politicky a mentalitou) lepšie. Myslím, že sú veci, ktorými sa nám nemôžu rovnať a tiež sú veci, ktoré by sme sa mali my učiť od nich.
V podstate suhlas s @26 , som v USA teraz, niektore veci su lepsie, niektore veci su horsie, je to fajn skusenost a nestazujem sa, ale neviem ci by som tu dokazala stravit cely zivot
vždy som mala sen ísť do USA a poviem ti to takto, nejaké pičoviny čo zaznejú v telke, kde henten povedal hentemu ma nezaujíma. každý štát má svoje chyby a ľudia sú všade zlý a čo ma potom? myslíš že sa niečo zmení? nič. nikdy. neriešim také veci, chcem tam ísť, myslím, že je to lepší svet ako slovensko a tým to končí
@hetfield podľa mňa to išlo do hajzlu po 2. svetovej , keď prvýkrát zistili čo dokážu a stratili pokoru ktorú by mal mať každý.
V 60. tych rokoch už mali za sebou dosť vecí za ktoré je dôvod nemať ich rád.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Proste mám k nemu rovnaký vzťah, ako napr. k Uruguaju, Dominikánskej republike, Lotyšsku, Azerbajdžanu,....
V podstate ani k Slovensku nemám nejaké extra city alebo čo...
Nikde na svete ťa nebudú tak brať ako vo svojej krajine. Toto si zapamätaj.
Domov je domov.
A peniaze? Ja síce chudobou netrpím, tak neviem povedať za tých menej sociálne zabezpečených. Ale je úplne jedno, kde človek je, pokiaľ je šťastný.
No určite chcem ostať na SR, nedokázala by som to tu opustiť, krajinu, históriu, prírodu, všetko.
a z tvojho príspevku vyplýva, že ani ty, len sa ti páči to, že ho ľudia začínajú vnímať negatívne vo veľkom.
tým, čo si napísal v @10 si práve ukázal prečo sú Slováci hlúpy národ. teda nie sú, iba niektorí. presne tak isto ako niektorí Amíci, Rusi, Nemci.. len tí aspoň vedia, čo je národná hrdosť. takže pre mňa nie sú hnus ani Slováci ani Slovensko. Pre mňa sú hnus ľudia s názorom ako ty.
Toto si asi napíšem do denníčku! Palec hore!
PS: Nechápem mladých, ako môžu mať tak debilný štát ako vzor.......
Kým nebude platiť v praxi, že štát tvoria ľudia a nie ako u nás 150 dementov .. vznikne ešte množstvo podobných regionálnych otázok ako aj táto.
Toto video má síce 2 hodiny ale oplatí sa ho pozrieť zmenil som uplne názor na ameriku
V 60. tych rokoch už mali za sebou dosť vecí za ktoré je dôvod nemať ich rád.