ale nemusí to byť pravda, podľa toho aký je materiálový tok, akého charakteru je výroba a koľko rôznych strojov treba a aké je ich zastúpenie medzi tými 100, ak sa nemýlim.
fakt som v matike slaby skolu som nevidel uz roky a okrem jednoducheho + a - uz nevyratam prakticky nic ale toto mi dojde lahke ked 5 strojov 5 suciastok tak 100 - 100 predsa za ten isty cas
Keď 5 strojov vyrobí 5 súčiastok za 5 minút, znamená to že každý jednotlivý stroj urobí 1 súčiastku za 1 minútu, tým pádom stroj urobí 100 súčiastok za 100 minút, a nezáleží na tom koľko tých strojov je.
Čo tu teľo špekulujete nad tou blbinou. Však keď 5 strojov má výstup 5 súčiastok a urobí to za 5 min tak každý stroj ktorý tam máte vyrobí 1 súčiastku za 5 min. A kým nezmeníte pomer a stroje/súčiastky=1 vždy to bude tých posraných 5 min pretože "ten pomer krát 5 min". Čiže "počet strojov/počet súčiastiek x 5 min" A už prestante špekulovať pretože život je krátky nato aby si ho mrhal na také blbiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ta ked cas ta za chvilu
5 strojv by za 100minút vyrobilo 100 suciastok....strojov je ale 20x krát viac..cize aj cas bude 20x krát emnsi...cize 100/20=5 ..lahke..