@vladqog no vsak aj tak sa da pouzit , ale to by bolo dost vyhadzovanie penazi.....
ale inak ma ani nenapada co by sa dalo robit z bananovych supiek , mozno vyuzivat skrob(a ine) napr na "plasty" ci nieco ale to neviem ci by sa tiez oplatilo
moznost vyhodim je nieco hrozne ja som rad ze mame doma aspon par sliepok a vsetko co nezjeme ide nim teda vacsina nieco aj psikovi keby som zil v meste alebo keb sme nemali sliepky alebo keby som zil v meste ja neviem bolo by mi to hrozne luto nieco vyhodit len tak jedlo do kosa asi by som to aspon smaril niekde do krcikov nech si tulave macky pochutia
no a inak proste vsetko co by sa dalo zjest na vsetky sposoby darovat/predat kde sa da a tak napriklad aj do tej zoo
@dandybrendy otec raz skusal robit bananove presnidavky a bolo to divne a skoro sa skazili niekedy je proste lepsie miesat a jablka su take univerzalne do toho inak otec robi presnidavky hlavne z cukyn/cukiet a do toho ked pridas hocijake ovocie tak to ma vlastne chut toho ovocia ale nemusis tam toho dat tak vela ono sa ta cuketa tomu prisposobi
@dandybrendy no to je trochu ine my tam nedavame stavu z kompotu a myslim ze ani ten puding a to ovocie davame samozrejme cerstve nie zavarane ale inak to bude asi podobne ale tak to uz si kazdy da podla svojho otec to nejak moc nevazi da tolko kolko akurat je a hotovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
ale inak ma ani nenapada co by sa dalo robit z bananovych supiek , mozno vyuzivat skrob(a ine) napr na "plasty" ci nieco ale to neviem ci by sa tiez oplatilo
@1 veľmi dobrý nápad ale stopercentnú, tú by som si kúpila aj na tony, pretože ma serú tie "banánové" výživy s 15% banánmi a 45% jablkami...
@dandybrendy otec raz skusal robit bananove presnidavky a bolo to divne a skoro sa skazili niekedy je proste lepsie miesat a jablka su take univerzalne do toho inak otec robi presnidavky hlavne z cukyn/cukiet a do toho ked pridas hocijake ovocie tak to ma vlastne chut toho ovocia ale nemusis tam toho dat tak vela ono sa ta cuketa tomu prisposobi