Možno to „v škôlke“ bolo fajn, ale preto, že ja som do tej zasranej škôlky plnej sprostých otravných faganov, čo ničili veci, moc nechodila. Ešte to by mi tak chýbalo, musieť trčať medzi tými zmrdmi!
Ale teraz si zas môžem robiť čo chcem, len tá sprostá škola je otravná, že tam treba trčať celý deň, strata času.
3) na ZS som sice vynikal, ale prave tam zacala sikana
4) stredna skola? ze plno kamaratov? stredna skola patri medzi najhorsie casti mojho zivota. kamaratov nemam skoro ziadnych, alkohol absolutne obmedzujem, na trapne "paaaarty" plne hnupov nechodim a vazna laska este v mojom zivote nebola
5) na VS takisto kamarati asi nebudu ziadni alebo len velmi malo, na akciach toho typu sa nikdy nepodielam a z tych skusok mam uz teraz NERF
6) pracovat sa mi nechce
7) rodina? to v mojom pripade nehrozi, kedze som oblubeny a chceny u dievcat asi ako vyrazky na celom tele
8) stredne roky? stred=0,5, tzn. od 40 do 60 rokov? neviem ci sa tolko dozijem vobec...
9) kedze nebudu deti, nebudu ani vnucata, telenovely ma absolutne ze netankuju, celkovo by som sa unudil na smrt
10) netreba
Najlepsie vychodisko je smrt, lenze bohuzial zdravy clovek nedokaze vziaz zivot sam sebe, vdaka takej debiline ako je pud sebazachovy, tzn.= bohuzial som asi este zdravy a podla mojho katolickeho presvedcenia nemam pravo vobec niekomu vziat zivot.
podobne ako @11 ..ja by som najradsej chodil na gympel az do konca zivota ..tolko veci co som tu a pocas tohto obdobia pozazival uz nezazijem asi nikdy ..
z tych odpovedi by sa viacere hodili ale ZS bola uplne skvela a chcela by som sa tam vratit ,ale ked si predstavim ,ze by som zase musela absolvovat to iste peklo na SS tak radsej nie ,takze uz mi z toho vychadza iba ta rodina a deti ,popritom nejaka ta praca ,co by ma velmi bavila
juuuj, na strednej je fajnovo, super ludia, pár vymletých debilov, pár zvierat, haluzáci, hnusný prosfesory (česť výnimkám) atď...takže radšej už pracovať...(ne že sa zobudím na smetisku !! xD)
najradsej by som sa vratila na zaciatok svojho zivota...keby som mala dnesne spomienky, ale asi tak 2 roky, zmenila by som si cely svoj zivot.... ale nie ze by som sa stazovala ako mi je teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Možno to „v škôlke“ bolo fajn, ale preto, že ja som do tej zasranej škôlky plnej sprostých otravných faganov, čo ničili veci, moc nechodila. Ešte to by mi tak chýbalo, musieť trčať medzi tými zmrdmi!
Ale teraz si zas môžem robiť čo chcem, len tá sprostá škola je otravná, že tam treba trčať celý deň, strata času.
2) v skolke som sa nudil
3) na ZS som sice vynikal, ale prave tam zacala sikana
4) stredna skola? ze plno kamaratov? stredna skola patri medzi najhorsie casti mojho zivota. kamaratov nemam skoro ziadnych, alkohol absolutne obmedzujem, na trapne "paaaarty" plne hnupov nechodim a vazna laska este v mojom zivote nebola
5) na VS takisto kamarati asi nebudu ziadni alebo len velmi malo, na akciach toho typu sa nikdy nepodielam a z tych skusok mam uz teraz NERF
6) pracovat sa mi nechce
7) rodina? to v mojom pripade nehrozi, kedze som oblubeny a chceny u dievcat asi ako vyrazky na celom tele
8) stredne roky? stred=0,5, tzn. od 40 do 60 rokov? neviem ci sa tolko dozijem vobec...
9) kedze nebudu deti, nebudu ani vnucata, telenovely ma absolutne ze netankuju, celkovo by som sa unudil na smrt
10) netreba
Najlepsie vychodisko je smrt, lenze bohuzial zdravy clovek nedokaze vziaz zivot sam sebe, vdaka takej debiline ako je pud sebazachovy, tzn.= bohuzial som asi este zdravy a podla mojho katolickeho presvedcenia nemam pravo vobec niekomu vziat zivot.
Ja chcem byť do konca života deviatačka :´ ´ ´ ´( Vlastne nie,to som bola maloletá...tak deviatačka s OP.