@james98 obivujem ľudí čo to zvládajú, jednoducho to musí byť poriadny stres pracovať a snažiť sa pomáhať ľudom ktorí su na tom psychicky veľmi zle a ešte k tomu keď ich lekari len dotuju liekmi, pretože skoro na žiadnu takúto chorobu nepoznáme liek a ani nevieme ako pomocť a bolo by mi neskutočne ľúto že nemožem pomocť, iba ich nejak upokojovať a starať sa o nich.. Par krat som tam bola, kvoli znamemu, no a neskutočne som chcela plakať keď som to všetko videla, tú bezmocnosť..
@relieforsaddist kdesi som práve čítala nejaký rozhovor s patológom a oni vlastne skôr trávia veľa času v labáku rozbormi tkanív a tak, a tam je toho teda vcelku dosť čo pokaziť
Oftalmolog, to je celkom malo nechutne
Alebo ORL, to je nechutne az az, ale aspon bych nikomu nepozerala do zadku
Aj infekcne je velmi zaujimave, no ale bala by som sa o seba
Psychiatria ofc, aspon by som mala pochopenie pre pacientov kedze som jedna z nich
a najviac by ma bavilo kradnutie opiatov zo zasob
(i ked neviem ci take uchovavaju aj v psychiatrickych radoch.. ale co, vsak uspokojim sa aj s diazepamami a inymi psychiatrickymi chutovkami ked uz nebudu opiaty )
Jednoznačne Psychiatria (ambulantne) , ale či by sa mojim pacientom nezhoršil zdravotný stav natoľko ze by potom potrebovali klinické preliečenie, no neviem...
Ocna,alebo zubarka. Uz kebyze si mam vybrat. Ale nebavilo by ma to asi.
Ale ja studujem skolu s kt.mozem robit v labaku,tak asi najakor ten labak,to ma bavi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
asi žiaden, ale ak by som na to mala žalúdok, tak súdny lekár s morbdnym zmyslom pre humor by bola fajn kombinácia
Alebo ORL, to je nechutne az az, ale aspon bych nikomu nepozerala do zadku
Aj infekcne je velmi zaujimave, no ale bala by som sa o seba
a najviac by ma bavilo kradnutie opiatov zo zasob
(i ked neviem ci take uchovavaju aj v psychiatrickych radoch.. ale co, vsak uspokojim sa aj s diazepamami a inymi psychiatrickymi chutovkami ked uz nebudu opiaty )
Ale ak by, tak psychiatria.
@alex458 fuj!, ale vyzeráš ako anjelik
enjoy a potom sa tesim na knihu tvojich zazitkov.. dufam, ze v nej bude viac sarkazmu ako stratenych snov..
A výskum by som asi chcela robiť v oblasti genetiky.
Ale ja studujem skolu s kt.mozem robit v labaku,tak asi najakor ten labak,to ma bavi.