jedného z dvoch ľudí, pričom obaja sú pre Vás úplne cudzí, nikdy ste ich nestretli, nie sú to známi Vašich známych - podľa čoho by ste sa rozhodli, ktorému život ponecháte a ktorému ho vezmete? Ešte dodám, že vo chvíli rozhodovania by Ste mali prístup ku
podla toho kto by viac trpel.. ak by som videla v tych informaciach ze ten jeden trpi, tak by som nechala zomriet jeho.. ale zas ak by to bol dobry clovek a ten druhy nejaky vrah, tak nie. A celkovo podla sympatii
nechápem čo sa dôvod by musel nastať aby som sa musel rozhodnúť koho zavraždím a koho nie ... no a teda keby z nejakého dôvodu nastal, tak by som sa rozhodoval na základe spôsobu myslenia, žitia, vykonaného atď atď ... nebolo by to len niečo konkrétne ... porovnával by som velmi vela informácií
Asi by som sa psychicky zrútila. Niečo podobné bolo v Saw neviekoľkatkelebositonepamätámuž. Ale ak by som musela, tak by som pozerala na to, kto ako žil. Je to ťažké no, ale skôr by som nechala nažive mladšieho človeka ako toho staršieho. Alebo skôr toho, kto má lepšiu perspektívu pre život, no nedokázala by som niekoho zabiť
asi by som vyskočila z okna, nedokázala by som niekomu ublížiť a už vôbec nie zabiť. fakt, radšej by som odstrelila seba než toto. kto som ja, aby som určovala, kto má právo žiť a kto nie?
@cold akoze sorry, ale napisat ze zabil/nezabil by som dakoho na zaklade sympatii, alebo zmysluplnosti zivota (cisto subjektivna vec) .. tak to je riadne chore
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
podĺa prínosu do spoločnosti, počtu a typu ľudí, ktorým by daný človek chýbal, predpokladanej dĺžky života, ktorá im ešte zostáva a osobných sympatií
takže vo výsledku by som bola značne vydesená z toho, že mám na krku takto závažné rozhodnutie
ženskú treba nechať žiť a týpka odvisnúť
» www.videacesky.cz/ostatni-zabavna...
fuj. je mi na grc z tých vašich postojov tu.
omg kto som aby som rozhodovala o živote iných? nestarám sa o iných život ani o smrť