"nerob druhým to, čo nechceš aby robili oni tebe" + Chamurappiho "oko za oko, zub za zub", čo je v podstate podobné.
čiže zhrnuté, keď je niekto hnusný k tebe, máš plné právo byť k nemu rovnaký, keď ťa chce biť, môžeš aj ty jeho, ale nemáš právo ubližovať ľuďom čo ti nikdy nič neurobili.
@candy36 nenechám, to som nepovedala, ale nebudem mu ja robiť to isté, to nie je riešenie, všetko sa dá aj slušne vyriešiť a až potom som zlá alebo sa to snažím ignorovať
@mmajuskaa3 presne tak, samozrejme, keby sa každý správal k ostatným slušne, a normálne, a keby ľudia na tomto svete neboli také svine, bolo by všetkým lepšie, a nemuseli by sme k sebe byť zlí, ale keď to inak nejde treba sa naučiť byť potvora inak ťa ostatní zničia
@bryndzovahaluska držím sa heslakto na to má tak jazdí - platí to pre jazdenie na autách a jazdenie na ženách ( bez výnimky ) kto má na viac, ten sa postará polygamným spôsobom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
čiže zhrnuté, keď je niekto hnusný k tebe, máš plné právo byť k nemu rovnaký, keď ťa chce biť, môžeš aj ty jeho, ale nemáš právo ubližovať ľuďom čo ti nikdy nič neurobili.
toto je podľa mňa základ zdravého rozumu...
"uvedomte sa, niekto na vašej jebnutosti zarába ťažké prachy"
+ nebudete nútiť ľudí aby verili Vašim kktinám a upaľovať ich keď neuveria
a vypustil by som aj - spomni aby si den sviatocny svatil - kedze je to uplne komercne prikazanie ....
sorry,ale ja to netusim...
1. ja som tvoj starý otec, nebudeš mať iných starých otcov, aby si ich odvolával
2. nenájdeš už nič na stole svojom, čo by si použil proti blížnemu svojmu
3. nepokradneš politický program blížneho svojho
4. neunesieš
5. nepožiadaš vedúcu úradu vlády... amen
--------------------------------------------------------
6. Cti vodcu svojho i vládu svoju
7. nebudeš ohovárať vodcu svojho i vládu svoju v zahraničí
8. spomeň si na deň v ktorý musíš mítingom na pasienkoch svätiť
9. podpíšeš všetky zákony ktoré ti predložím
10. aj tak ťa odvolám
neni mi jasná deviatka ...o čo to mám žiadať? ale 4,5,7,8 sú krásne