neviem, ja chodím k žene, ale som v tom nevinne lebo ani nemám žiadny problém a ani som nevyhľadávala jej pomoc, to len ostatní sa musia starať do čoho ich nič...
neviem, ale mám akúsi potrebu vybrať si ženu za psychologičku. mám pocit že by mi viac rozumela. ale inak si myslím že ak je niekto ozaj odborník v danom obore, je jedno či je to žena alebo muž. môj výber je len proste akýsi nevysvetlitelný pocit.
neviem,žena je empatickejšia,viac by mi rozumela
a asi by mi to bolo aj príjemnejšie a pohodlnejšie rozprávať žene... ...ale na druhej strane si skôr myslím,že chlap by bol v istom smere lepší....a prakticky je to jedno,pretože
obaja to majú vyštudované...
velmi dobrá otázka ... navštívil som obe pohlavia, boli to súrodenci (nebudem ich menovať) ... muž bol fajn, vnímal osm ho dobre a s kludom len, čosi mi tam chýbalo ... neviem
radšej som bol v miestnosti s jeho sestrou a pozeral sa na ňu, upokojoval ma jej hlas a mal som pocit že k nej môžem byť o čosi úprimnejší a otvorenejší ... aj keĎ si myslím že rolu psychológa štatisticky lepšie zvládne asi muž (kvoli ženskej emocionalite a mužskej vyššej výdrži a schopnosti odolať záťaži atď atď) aj tak osm sa cítil lepšie pri žene ... neviem možno je to aj tým že mám rád spoločnosť žien a radšej sa rozprávam so ženami...mam skor pocit že žena je schopná porozumieť mi viac na hlbšej úrovni ako muž ... aj keď je ten muž psychológ myslím si že viac ocením ženu ...a vôbec ... ja nechcem aby mi psychológ povedal nejaký záver...chcem len aby mi poukázal svoj pohlad na to, pretože má na to kvalifikáciu...chcem sa s ním zhovárať ako s rovnoccenným človekom ktorý mi poukáže svoj pohlad a poradí mi ... a ja sa s ním pozhováram ...
ach ja by som chcel za kamarátov iba psychológov ... len vtedy by som sa cítil naplnený, pretože by som mal pocit že sa všetkou tou analýzou aj niekam hýbem ... takto su okolo mňa iba idioti ktorých poväčšine ani nezaujíma niečo riešiť alebo rozoberať ...
zatiaľ som mala najradšej sedenia s naším psychológom/terapeutom pre sociálnych pracovníkov.
nemyslím si však, že to je dané pohlavím, ale tým, nakoľko je zameraný na danú oblasť. vzhľadom na to, že tento bol očividne profesionálom v tejto oblasti psychológie, tak mi vyhovoval.
nemyslím si že by to zohrávalo nejakú veľkú rolu i keď je pravda že by mi žena pravdepodobne ohľadom lásky a podobných vecí vedela dať viac pochopenia, ale inak je mi to fakt jedno, aj muži vedia dobre poradiť tak prečo nie? a taktiež bývam skôr na vlnovej dĺžke mužov takže by mi možno viac vyhovoval muž, ale čo ja viem? nejak ma netrápi kto to bude ak bude dobrý. ako dieťa som chodila k mužovi a teraz chodím k žene, nevidím rozdiel pretože sa ani pred jedným nie som schopná otvoriť a skutočne sa rozprávať o problémoch a podobne, je mi to nepríjemné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a keby som bola muz, tak zenu.
Iba Kestera
ako by preboha so mnou riešil problémy s chlapcami?
a asi by mi to bolo aj príjemnejšie a pohodlnejšie rozprávať žene... ...ale na druhej strane si skôr myslím,že chlap by bol v istom smere lepší....a prakticky je to jedno,pretože
obaja to majú vyštudované...
radšej som bol v miestnosti s jeho sestrou a pozeral sa na ňu, upokojoval ma jej hlas a mal som pocit že k nej môžem byť o čosi úprimnejší a otvorenejší ... aj keĎ si myslím že rolu psychológa štatisticky lepšie zvládne asi muž (kvoli ženskej emocionalite a mužskej vyššej výdrži a schopnosti odolať záťaži atď atď) aj tak osm sa cítil lepšie pri žene ... neviem možno je to aj tým že mám rád spoločnosť žien a radšej sa rozprávam so ženami...mam skor pocit že žena je schopná porozumieť mi viac na hlbšej úrovni ako muž ... aj keď je ten muž psychológ myslím si že viac ocením ženu ...a vôbec ... ja nechcem aby mi psychológ povedal nejaký záver...chcem len aby mi poukázal svoj pohlad na to, pretože má na to kvalifikáciu...chcem sa s ním zhovárať ako s rovnoccenným človekom ktorý mi poukáže svoj pohlad a poradí mi ... a ja sa s ním pozhováram ...
ach ja by som chcel za kamarátov iba psychológov ... len vtedy by som sa cítil naplnený, pretože by som mal pocit že sa všetkou tou analýzou aj niekam hýbem ... takto su okolo mňa iba idioti ktorých poväčšine ani nezaujíma niečo riešiť alebo rozoberať ...
nemyslím si však, že to je dané pohlavím, ale tým, nakoľko je zameraný na danú oblasť. vzhľadom na to, že tento bol očividne profesionálom v tejto oblasti psychológie, tak mi vyhovoval.