Menej drasticke smrte by neboli? Na svoj krk som velmi citliva takze obesenie by som asi nebrala, upalenie je vraj najvacsia bolest (neviem ako to zistovali, resp kto upaleny o tom mohol este rozpravat), ale clovek zomrie skor ako uhori pretoze sa zadusi vyparmi a utopenie je velmi drasticke, ten moment ze uz sa musite nadychnut ale nie je coho a vy este stale zijete... no neviem
@grosseto Ty sa bojis vsetkych? Ano, pretoze ono je to velmi pravdepodobne, ze vyjdes si tak rano do skoly, pospevujes si cestou na zastavku (povedzme..) a zrazu - aha, kto to ide, drabovia Ta vezmu a obesia! Alebo Ta krajsky sud obesi na hranici pred celym hufom fanusikov vesania, pretoze Ta SBSkar chyti, ako si potiahol z Billy Snickers.. Hej, uz aj ja zacinam mat strach.
Upálenie je asi najhorší spôsob smrti. Neuveriteľne bolestivé a je veľmi veľká pravdepodobnosť, že akt prežiješ a dokonáš po štyroch dňoch v nemocnici pri neuveriteľných bolestiach...
@cocca-colla že to píšu dáke nedorastené šťandy to je jasné, ale u chalanov som to dáko neregistroval.. automaticky keď niečo tak vidím napísané, tak si myslím že to písala baba
Tak to je teda otázka však samozrejme že najhoršia je smrť upálením potom nasleduje utopenie a najmenej bolestivé je obesenie pretože to je prakticky okamžitá smrť.
1.Visieť možno aj niekoľko dní a pomaličky sa dusiť, prilievavajú ku mne havrany a vyďobávajú mi oči zaživa... to nie. A na krk som háklivá.
2. Neznesiteľné teplo. Plamene sa približujú čoraz bližšie a bližšie, horia mi šaty, vlasy, neznesiteľná bolesť... to nie, mne vadí už 30 stupňová horúčava.
3. Klesáš stále nižšie a nižšie, zúfalo sa chceš nadýchnuť ale iba čo sa napiješ vody, zúfalo túžiš po kyslíku, a ten nikde nie je... to nie, a aj tá nafúknutá mŕtvola je značne neestetická.
@pernik ..ak tak myslis, v tom pripade mas asi aj pravdu..ja som myslel skor na skutocnu popravu v ktorej ide prave o peknu vatru a nikto nic nehasi ..ako carodejnice palili nieco v tom zmysle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
chlapče, si normálny, že zakladáš takéto ankety????:d
...pre všetkých, čo mali niečo proti mojim anketám, tak sa pozrite na túto
Obesenie nie, najmä ak by bolo verejné (celá červená), navyše dosť nechutné :/
Z uvedených je asi to utopenie najprijateľnejšie...
podla mna by sa nad tymto nemali velmi zamyslat mladi ludia ...a my sme mladé
"môj dedko zomrel v spánku,kľudne bez trpenia.....
....nie ako tí ktorých viezol v autobuse"
Keď sa ale podpáliš niekde vonku, tak je obrovská šanca, že ťa niekto začne hasiť a skonáš v neuveriteľných bolestiach o týžden.
Drvivá väčšina ľudí, ktorí sa podpálili skonali až o pár dní neskôr v nemocnici.
2. Neznesiteľné teplo. Plamene sa približujú čoraz bližšie a bližšie, horia mi šaty, vlasy, neznesiteľná bolesť... to nie, mne vadí už 30 stupňová horúčava.
3. Klesáš stále nižšie a nižšie, zúfalo sa chceš nadýchnuť ale iba čo sa napiješ vody, zúfalo túžiš po kyslíku, a ten nikde nie je... to nie, a aj tá nafúknutá mŕtvola je značne neestetická.
Nechcem umrieť ani jedným z týchto spôsobov.