Cigu odmitnem, takisto chlast. A grass sa bohuzial neponuka casto, vacsinou len kamosi a taky znamejsi ale ked uz hej, tak vklude ak je samozrejme vhodny cas a chut
Ako keby niekto isiel okolo mna ze ahoj das si cigu alebo travu tak ho poslem do pecka....Ale keby mi v bare (nie v krcme) poslal na stol drink usmejem sa nanho...ale to by bolo tak vsetko
jéééj...ten graf je úplne krásny a tí farby ešte krajší ...okej..no dobre a teraz k veci...nehlasovala sem, bo aj si to mosím rozdelit: cigaretu ne, trávu áno a podla teho jaký alkohol by byl v poldecku
Ja by som síce odmietol hocičo z toho, ale žeby takto ponúkajúci človek mal byť imbecil, ktorého treba poslať do riti tak to mi pripadá ako poriadna kravina
--- Ale asi keď už chcem vyzerať dokonale cnostne a táto možnosť je jediná, ktorá symbolizuje jasné odmietnutie, tak ju už asi musím vlastne z povinnosti označiť, no nie? ---
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ja si vlastne nepomyslím nič, len to poldeci do seba šupnem, cigaretu a trávu odmietnem
--- Ale asi keď už chcem vyzerať dokonale cnostne a táto možnosť je jediná, ktorá symbolizuje jasné odmietnutie, tak ju už asi musím vlastne z povinnosti označiť, no nie? ---