To mi pripomína nelichotivú epizódku z Anglicka, kde som upchal záchod skazenými jogurtmi ktoré sa mi pokazili v taške a v panike som ich vylial do záchodu, ktorý sa upchal. Domáci mi nadávali do východoeurópskych čurákov.
hmmm minulý mesiac sa mi stal taký fail v práci bol som na "tlačovke" idem splachnuť zrazu voda 5cm od okraja zastala kukam hmm.. tak som išiel zhanať po celej firme zvon a ked som konečne zohnal (ked sa už všetci dozvedeli že miloš sral a upchal wcko) pridem na zachod a ono sa to už umudrilo a odtieklo to samo!
Tam moc zádrheľov nemôže byť, už som sa ich veľakrát naopravoval (buď sitko alebo od vodného kameňa alebo niekto sa s tým hral a bolo to rozštelované) ...ale to len tie v tých záchodoch, ktoré nemali záchod skrytý v stene, lebo tie sú prakticky bezúdržové ...zatiaľ nemali žiadnu chybu
Ešte sa mi nepodarilo vytoto také oné, že by to zapchalo záchod, iba s toaleťákom sa mi podarilo upchať hajzel, keď som ho tam vela naondiala a to som si zobrala na pomoc zvon
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov