Najviac sa mi páči mongoloidná, konkretne z východnej Ázie (potom sul tu ešte Filipínci, Thaici a pod, ale sú trochu tmavší). Ale celkovo, keď je chlap pekný, tak môže byť aj z Marsu a nejako to neriešim
ja mam černochov rád ale nikdy ma to neptitahovalo.. ešte tí aziati sú celkom v pohode ale irituje ma strašne ta rýchla reč a tie oči, neviem si pomôcť.. a Európania sú ok pokiaľ nie sú veľmi hnedí..to sa mi tiež nikdy nepáčilo
aj by som si ešte viac uletel a zavtipkoval ale toto je extrémne zvláštna doba a človek už pomaly nevie čo ho vie a kedy zhodiť na okraj spoločnosti..
ako ale vždy vravím a budem vravieť, nesudim ľudí podľa kože ! nie som žiadny rasista! a to už pred súdom obstoji tak či tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
aj by som si ešte viac uletel a zavtipkoval ale toto je extrémne zvláštna doba a človek už pomaly nevie čo ho vie a kedy zhodiť na okraj spoločnosti..
ako ale vždy vravím a budem vravieť, nesudim ľudí podľa kože ! nie som žiadny rasista! a to už pred súdom obstoji tak či tak