Hrávam airsoft, čo je vlastne niečo ako simulácia bojov, v lese, budovách, záleži kde a aké je hrisko, mnohí si myslia, že je to nejaká násilná hra, no pritom každý kto to pozná, vie, že tam žiadne násilie nieje, veď predsa aj v pravidlách máme zákaz akéh
uz aj v Amerike alebo nemecku je situacia taka ze sa to respektuje ako konicek... kedze ale vychod europy tuto vymozenost objavil pomerne nedavno je jasne ze si na to musi zvyknut
plus, Airsoft je simulacia bojov... ludia maju spomienky na vojnu, a tie su dost zive, ked si vezmes len situaciu na vychode ako v spravach davaju kto z koho spravil krvavu kasu, je treba pricitat ludom ze nie su zrovna nadseny tym ze po sebe strielaju ludia.
Aj ked treba uznat ze sa da pri tom fasa odreagovat- lepsie ako v krcme pri pive schlastat sa do nemoty
Svätá pravda, aj keď niekedy padne lepšie pivko ako guľka dole krkom Napríklad v Čechách hrávajú AS už dobrých 10-12 rokov a u nich je to takmer bežná vec a pozná to široká verejnosť, veď aj ja som s tým začal práve v Čechách
Taketo postoje tiez poznam neboj! Ale casom sa to hadam zmeni. A vies co to je ked chodis v ruskych maskacoch po meste a mas na sebe baretku s kosakom a kladivom ? mas vidiet tie pohlady Ale najzavaznejsia tema ohladom AS je teraz podla mna to, ze sa rozsirili cinske zbrane a rodicia ich za lacny peniaz kupuju svojim malym detickam okolo 10 rokov (!!!) to to je ohrozenie AS na Slovensku.
Uprimne a cudujes sa? O airsofte vie velmi malo ludi, cize informacia takmer ziadne. A teraz si predstav. Ide si tak mamicka s oteckom po lese a zrazu vidia grupu 20-30 ludi v maskacoch, so zbranami v ruke ako po sebe strielaju....
Za dalsie imbecilkovia nam robia zlu reklamu - strielat po ludoch co nehraju, alebo sa hrat na "kobru 11" v meste atd atd.
A toto "jediné čo sa naučia na airsofte je to, že na človeka sa nemieri, jedine počas hry a že musia dodržiavať určité pravidlá a disciplínu" si si robil srandu, ze? 70% AS hracov su deti, co by tie zbrane ani nemali mat v rukach a aby sa naucili ako sa chovat so zbranami a discipline? Seru na to zvysoka, staci si pozret nejake fotky pocas prestavky: prsty na spustach, mieria kade tade aj ked ludia nemaju okuliare...
Pocet teamov, co to beru seriozne a aj sa tak spravaju spocitas na prstoch.
mno pokial ja viem tu u nas v KE je okolo 500 ako tak hrajucich airsoftakov a mnozstva pasivnych (ti, co chodia raz za uhorsky rok), ale ja ako predavac v nemenovanej AS predajni deti vyhadzujem a pokial vidim, ako sa pukaju na ulici ich upozornim, potom na nich zrevem a potom vytiahnem moju GBB berettu a vypukam ich ja, samozrejme mierim na zadky a na stehna, nech to boli, predsa len mam 450fps a nakoniec sa ich spytam, ci im to bolo treba.. tam kde byvam, sa deti s tym nebavia, alebo sa original pridu spytat "ujo mozeme zahrat, mame uz okuliare, tato kupil" a to sa mi paci, neje to sice kosher, ze hraju take male deti, ale aj ja som zacal v 13-tich. Zas na druhej strane nikdy by som nehral bez okuliarov a pravidiel a to sa mi zdarne dari pri tych malych...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
uz aj v Amerike alebo nemecku je situacia taka ze sa to respektuje ako konicek... kedze ale vychod europy tuto vymozenost objavil pomerne nedavno je jasne ze si na to musi zvyknut
plus, Airsoft je simulacia bojov... ludia maju spomienky na vojnu, a tie su dost zive, ked si vezmes len situaciu na vychode ako v spravach davaju kto z koho spravil krvavu kasu, je treba pricitat ludom ze nie su zrovna nadseny tym ze po sebe strielaju ludia.
Aj ked treba uznat ze sa da pri tom fasa odreagovat- lepsie ako v krcme pri pive schlastat sa do nemoty
Za dalsie imbecilkovia nam robia zlu reklamu - strielat po ludoch co nehraju, alebo sa hrat na "kobru 11" v meste atd atd.
A toto "jediné čo sa naučia na airsofte je to, že na človeka sa nemieri, jedine počas hry a že musia dodržiavať určité pravidlá a disciplínu" si si robil srandu, ze? 70% AS hracov su deti, co by tie zbrane ani nemali mat v rukach a aby sa naucili ako sa chovat so zbranami a discipline? Seru na to zvysoka, staci si pozret nejake fotky pocas prestavky: prsty na spustach, mieria kade tade aj ked ludia nemaju okuliare...
Pocet teamov, co to beru seriozne a aj sa tak spravaju spocitas na prstoch.