@saddath TUKY nezacinas spalovat po 12 minutach... hned spalucej cukry, potom po tych 12 minutach mozno uhlohydraty, neaku svalovu hmotu, a na koniec, po priblizne hodine spalujes tuky.
ďakujem síce aj za Tvoj príspevok,ale očividne sa do chudnutia nevyznáš a písal si len tak z brucha,takých kvázi rád už bolo dosť a nepriniesli žiadne ovocie,skôr opak,takže ďakujem.
@uglylaw tak to robíš napiču a to robí väčšina ľudí,čo sa snaží schudnúť. rýchlo rýhlo pome behať alebo do posilky,nech sa zničíme, potom nežereme,potom požereme debiliny. a potom nad váhou vyplakávame to by bolo strašne nadlho,čo by som ti potrebovala napísať,aby to bolo efektívne. tak len čítaj (okrem stránom wanda, žena.sk a podobné kraviny
a zdravá strava nie je finančne náročná nezdravá je oveľa náročnejšia,ale to nikomu neprekáža. toto sú len výhovorky
a ešte,poriadne športovať neznamená,že ideš behať,šprintujš 50 metrov a potom si ko. šak začni s aeróbnym cvičením,niečo,čo ťa baví,rýchla chôdza, zumba...ja neviem,čo by ťa bavilo....
Vieš,ja si dokážem priznať výhovorky,ale mám pocit,že toto je realita.Neviem kde ty nakupuješ potraviny ale pre mňa je jediný dostupný zdroj Billa.A Billa je kurva drahá.Jemnejšie sa mi vyjadriť nedá.
Ale podľa mňa vo všeobecnosti.
Polka čierneho krájaného chleba stojí ešte na Skk cca 17korún,zatiaľ čo celozrnný tekvicový chlieb kde máš približne 3celé chleby,stojí 15korún.
Kuracie prsia sú podľa mňa oveľa drahšie ako tučné prasačie mäso,ktoré dostaneš ako vianočný dar od starej mamy.
Ono je tá strava pre mňa drahá možno preto,lebo som v rodine jediná,ktorá sa tým zaoberá.
Hlavným potravinovým mottom mojich rodičov je "Na čom,ak nie na potravinách sa dá ušporiť",t.j oni kupujú potraviny * musím ešte ja.V tom prípade to náročné je.Ver mi.
Druhí ľudia ma nezaujímajú,kedysi som to tak robila aj ja,ale teraz nie.Môžem povedať že sladkosti som zo svojho jedálnička vylúčila úplne,o bielej múke nemôžem povedať úplne,ale môžem povedať že maximálne.
Myslíš tým niečo ako Pilates? Tak a teraz je čas priznať sa k výhovorkám.
Neznášam cvičenie doma,som na to príliš lenivá,aj napriek tomu že by som mala,na odporučenie ortopédov kedže moja chrbtica napriek môjmu pomerne nízkemu veku nie je v poriadku.
Pilates mám pod nosom,no ešte nikdy som sa neodhodlala tam ísť,pretože mi to príde maximálne nudné.
@popolcek ja som zase čítal že tuky spaľuješ a teda chudneš až po 30minútach behu....
A inač celkovo k tomu chudnutiu... ja vám neviem... ale v tejto premúdrelej a pretechnizovanej dobe sa už zo všetkého robí moc veľká veda a rovnako je tomu aj z chradnutím.
Prostá sedliacko logika hovorí že ak chcem schudnúť tak sa musím poriadne hýbať a menej a striezlivejšie papať. A zároveň takisto ak má tatko 100kg, mamka 80kg tak sa genetiku ťažko oje_uje.
@uglylaw poďakuj sa @heyou ten ti napísal jediný nekokotinu. behávať, bicyklovať a žrať kapustové kokotiny je neefektívne. CKD je cesta pre vyvolených a nezadubnených. páliš čistý tuk prakticky(+niečo zo svalov, ale to teba zaujímať nemusí).
a pre tých čo nepochopili, uvediem príklad: ja pôjdem v pondelok na hodinku do posilovne, potom budem celý týždeň ležať na gauči a žrať oravskú slaninu a vy sa budete potiť, ničiť si kĺby, žrať kokotiny a potom sa pôjdete do kúta tíško hanbiť, že ste schudli menej ako ja a ešte čerešnička, v sobotu do seba najebem tri plechy makového závinu a nepriberiem ani gram tuku HA ČIL BUC LEPŠÍ JAK JA!
@heyou ja by som povedal, že nie len ja som neposiloval nejako aktívne(tak, že by ma trápili nejaké svalové úbytky) a išiel som CKD a stále mi to príde ako najefektívnejšia dieta pokiaľ teda nechceš dávať nejaké "preparáty" ale ani tie preparáty nie sú na škodu, po CKD je vhodné dať nejaký clembuterol na zrýchlenie metabolizmu+nejakú dietnejšiu stravu
Radšej budem chudnúť pomaly a efektívne,zvykať si pomaly na lepšiu stravu,ale ísť do takých extrémov,že jeden deň žeriem sladkosti a slaninu,na druhý zeleninu ,sóju atď si netrúfnem.Po pravde,nechcem,prechodom od nezdravého živ.štýlu k zdravému chcem predovšetkým pomôcť svojmu organizmu,nie ho ničiť ešte viac ako som ničila.
@uglylaw ja napríklad pečivo nejem vôbec. vôbec mi nechutí. a myslím,že zelenina alebo ovsené vločky ťa vyjdu lacnejšie než čokolády . a inak,čo máš proti bravčovému? náhodou aj to jem,aj hovädzie. keĎ to neni šnicla,tak v pohode aj to. sú to výhovorky. proste to vysvetli rodičom. moja rodina žerúca prevažne hurky to pochopila...
a s tým svičením... keĎ nemáš na nejaké fitko,tak si napusti doma fľaše vodou a posiluj s nimi. a choď si zabehať,veľa tancuj,bajkuj sa. čo ťa baví proste. alebo kolektívne športy sú super....
@mm47 dobre,ale ja nehovorím o posilovaní (anaeróbne) ale o aeróbnom.
ja som schudla za jun, jul, august 5kil cvicia som denne 300brusakov a 4hoiny chodze dovtedy som dokopy nic nechudla a to som drzala dietu od januara potom v aprili som zacala sportovat a islo to pomalicky dolu z 48na 39 pri vyske 160cm teraz mam 162cm a 43kil a stale som neskysla
čaute ľudia, help mee
potrebujem schudnúť (samozrejme zdravo) nejake 2 cm z pásu, z bokov aj zo zadku...dá sa to stihnúť za mesiac?
S tým že vlastne 4x do týždňa cvičím - 30 min beh, 20 min cviky na zadok (10 kg závažie); 5 min brucho, 5 min ruky...
vo voľné dni na ráno nalačno 25 min. beh....
Stravu mám upravenú - prevažne zelenina a ovocie, tvaroh, jogurty atď..
pečivo fakt minimálne, ale biele vobec..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
No ja chudnem už asi 2 mesiace a ešte som nespozorovala takmer žiadnu zmenu.
70% záleží od toho akú máš stravu,moja strava nie je nezdravá,no nie je ani úplne zdravá,keďže tá úplne zdravá je finančne dosť náročná.
Takže,pochopiteľne,budem musieť vynaložiť viac telesnej aktivity.
@heyou
ďakujem síce aj za Tvoj príspevok,ale očividne sa do chudnutia nevyznáš a písal si len tak z brucha,takých kvázi rád už bolo dosť a nepriniesli žiadne ovocie,skôr opak,takže ďakujem.
Dobre som tak,do toho okna kopírujem tento text
@jaro1991
Vieš,pre začiatočníka je ťažké poriadne športovať čo i len 20minút,tie to ešte hodinu alebo dve.
Ja behám síce každý deň,ale len nejaké 2km.To je zhruba 30minút.
@hajzelodkosti
Ja ti z mojich tukov veľmi rada dám,aj ti ich to peknej škatule zabalím a mašľou previažem
Aha,no máš pravdu,mala by som si o tom ešte veľa študovať,lebo ja ti fakticky neviem čo sú to tie aeróbne a neaeróbne cvičenia.
a zdravá strava nie je finančne náročná nezdravá je oveľa náročnejšia,ale to nikomu neprekáža. toto sú len výhovorky
a ešte,poriadne športovať neznamená,že ideš behať,šprintujš 50 metrov a potom si ko. šak začni s aeróbnym cvičením,niečo,čo ťa baví,rýchla chôdza, zumba...ja neviem,čo by ťa bavilo....
Vieš,ja si dokážem priznať výhovorky,ale mám pocit,že toto je realita.Neviem kde ty nakupuješ potraviny ale pre mňa je jediný dostupný zdroj Billa.A Billa je kurva drahá.Jemnejšie sa mi vyjadriť nedá.
Ale podľa mňa vo všeobecnosti.
Polka čierneho krájaného chleba stojí ešte na Skk cca 17korún,zatiaľ čo celozrnný tekvicový chlieb kde máš približne 3celé chleby,stojí 15korún.
Kuracie prsia sú podľa mňa oveľa drahšie ako tučné prasačie mäso,ktoré dostaneš ako vianočný dar od starej mamy.
Ono je tá strava pre mňa drahá možno preto,lebo som v rodine jediná,ktorá sa tým zaoberá.
Hlavným potravinovým mottom mojich rodičov je "Na čom,ak nie na potravinách sa dá ušporiť",t.j oni kupujú potraviny * musím ešte ja.V tom prípade to náročné je.Ver mi.
Druhí ľudia ma nezaujímajú,kedysi som to tak robila aj ja,ale teraz nie.Môžem povedať že sladkosti som zo svojho jedálnička vylúčila úplne,o bielej múke nemôžem povedať úplne,ale môžem povedať že maximálne.
Myslíš tým niečo ako Pilates? Tak a teraz je čas priznať sa k výhovorkám.
Neznášam cvičenie doma,som na to príliš lenivá,aj napriek tomu že by som mala,na odporučenie ortopédov kedže moja chrbtica napriek môjmu pomerne nízkemu veku nie je v poriadku.
Pilates mám pod nosom,no ešte nikdy som sa neodhodlala tam ísť,pretože mi to príde maximálne nudné.
Väčšinou behám každý deň 2km.
ja plavam, ale schudnut mi to nepomohlo, vlastne som sa ani nesnazil, to by som musel upravit aj stravu a pravidelne cvicit a to sa mi nechce
@uglylaw ja som za nejakych 5 tyzdnov dal dole 5kg a 5cm z pasu
ale ja davam vela do stravy fakt
A inač celkovo k tomu chudnutiu... ja vám neviem... ale v tejto premúdrelej a pretechnizovanej dobe sa už zo všetkého robí moc veľká veda a rovnako je tomu aj z chradnutím.
Prostá sedliacko logika hovorí že ak chcem schudnúť tak sa musím poriadne hýbať a menej a striezlivejšie papať. A zároveň takisto ak má tatko 100kg, mamka 80kg tak sa genetiku ťažko oje_uje.
a pre tých čo nepochopili, uvediem príklad: ja pôjdem v pondelok na hodinku do posilovne, potom budem celý týždeň ležať na gauči a žrať oravskú slaninu a vy sa budete potiť, ničiť si kĺby, žrať kokotiny a potom sa pôjdete do kúta tíško hanbiť, že ste schudli menej ako ja a ešte čerešnička, v sobotu do seba najebem tri plechy makového závinu a nepriberiem ani gram tuku HA ČIL BUC LEPŠÍ JAK JA!
- Pilates
- skákanie na švihadle
- veľa (rýchlejšie) chôdze, čo najviac (ak je čas)
Asi som príliš obmedzená,ale neviem čo je to CKD.
Ak je to nejaký druh diéty,ďakujem neprosím.
Radšej budem chudnúť pomaly a efektívne,zvykať si pomaly na lepšiu stravu,ale ísť do takých extrémov,že jeden deň žeriem sladkosti a slaninu,na druhý zeleninu ,sóju atď si netrúfnem.Po pravde,nechcem,prechodom od nezdravého živ.štýlu k zdravému chcem predovšetkým pomôcť svojmu organizmu,nie ho ničiť ešte viac ako som ničila.
a šport neviem všetko čo sa dá a čo ma baví
nájdi si nejaký tréningový program
ak máš čas tak môžeš skúsiť » www.radsvetla.inky.sk/novic/resources...
a s tým svičením... keĎ nemáš na nejaké fitko,tak si napusti doma fľaše vodou a posiluj s nimi. a choď si zabehať,veľa tancuj,bajkuj sa. čo ťa baví proste. alebo kolektívne športy sú super....
@mm47 dobre,ale ja nehovorím o posilovaní (anaeróbne) ale o aeróbnom.
potrebujem schudnúť (samozrejme zdravo) nejake 2 cm z pásu, z bokov aj zo zadku...dá sa to stihnúť za mesiac?
S tým že vlastne 4x do týždňa cvičím - 30 min beh, 20 min cviky na zadok (10 kg závažie); 5 min brucho, 5 min ruky...
vo voľné dni na ráno nalačno 25 min. beh....
Stravu mám upravenú - prevažne zelenina a ovocie, tvaroh, jogurty atď..
pečivo fakt minimálne, ale biele vobec..