kvôli lyžovaniu, snowboardingu, klzisku, hokeju, Vianociam a Silvestru, narodeninám, stavaniu snehuliakov... a v zimnom semestri máme vždy ľahšie skúšky. plus strašne rada nosím rukavice, čiapky a pod.
Nemám rada jar a jeseň - také chvíľkové neutrálne počasia. Moje najobľúbenejšie ročné obdobie je leto, prečo? ...pretože som sa koncom tohto obdobia narodila, môžem ísť spať a vstať kedy chcem, bezstarostné obdobia čo sa týka školy, oblečenie... ...a proste všetko!
Cez zimu je najlepší vzduch (teda len vtedy ked fúka vietor správnym smerom a necítiť dym z komínov) a vtedy som sa narodila, a pretože mám rada zimu a mráz a cencúle a sneh a bielu farbu a všetko vyzerá kvôli snehu čistejšie, a pretože môžem nosiť veľké vrstvy oblečenia.
Jak može mať jeseň najviac hlasov? Však stále prší, zima je, všade samé blato, plno lístia napadaného kde sa len pohnem, jeseň znamená aj pre školákov že sú na začiatku nového školského roka.. Po jeseni nás čaká hnusná zima :/ zas samé člapkanice na chodníkoch, ani von sa poriadne nedá ísť... tieto dve ročné obdobia vždy presedím len doma :/ ja osobne ich nenávidím
celkovo tie prechodné, v lete je nechutne teplo, zimu síce znášam oveľa lepšie, ale nízke teploty nie sú príliš praktické, ale v podstate by som povedala, že príjemne slnečná jeseň až jar (a zima taká, že je prijateľný mráz, sneh a slnko zvyšujúce pocitovú teplotu)
LETO!!! milujem...bo nemusím byť naobliekaná .....zima je síce krásna, ale musím sa obliekať ako cibuľa a stále mi je zima...a keďže som Melišková, tak ani cibuľu nemám doma byte!
mám rada všetky, pretože na jeseň sú niektoré dni krásne slnečné, v zime sú vianoce a silvester, na jar všetko kvitne a zelená sa a v lete je úžasne teplo a prázdniny, ale hlasovala som za jar, pretože vtedy je teplo a blížia sa letné prázdniny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
leto a zima, zima asi viac, v lete sa neda lyzovat
...a zimu beriem celkom neutrálne. Je to pekné obdobie, len tá tuhá a dlhá zima je zlá
leto je fajn len počas búrok
antifunebracka
vadia mi len náreky ľudí, ktorí sa sťažujú na horúčavu/ mráz/ sneh/ dážď/ hmlu...