Tak ked mas koncept este mas tak polku Btw ked puzijes google urcite najdes kopu mien ci uz na strankach o menach (povod, aky je nositel mena atd) a viem ze je aj stranka pre autorov kde sa pisu mena aj s priezviskami (len si bohuzial uz nemapatam ako sa ta stranka volala:/ )
hmm, skus niečo netradičné, alebo vyber meno podla toho aka je tvoja postava, ak je to slušák tak može byť napríklad adam alebo kristián, ak nejaký dobrodruh tak Leo, ak niekto chladný tak severín, a tak dalej...
mne sa paci napad dreamagall-a ... bude tam aj meno kristian, to je heske meno... .... a toho hlavneho...hmm... bonifac? ...ale nie... bude to trosku taky suknickar....
murčatko...ja som myslela, že si dievča...aha...mne sa eva nepáči, zmeň to na emma radšej, a ujo by sa mohol volať alex...alebo ten adam by tiež mohol byť...
@25 ze neslo no tak asi mas male iq nato lebo to ide stiahnut a trapne sa necitim zato, ze som nieco vytvoril a chcem to dostat medzi ludi? Nie, ja som nato hrdy zato ty mas len blbe reci a este k tomu to nevies stiahnut coz je uplne jednoduche staci citat.
26. čo má spoločné moje iq s tým že mi to stiahlo niečo iné ako malo? Tento krát sa mi to už podarilo tak si možno ten tvoj výtvor prečítam.
Ou a ked mám malé iq tak ty máš mikroskopické eq ked sa takto vyjadruješ... možno aj niečo iné ked cítiš takú frustráciu .
Je celkom pekné že svoj výtvor chceš dostať medzi ludí ale už sa mi to zdá mierne otravné, nechceš ešte poslať hromadnu tsku nech na teba kliknú a stihnu si to?
Ak to tak velmi chceš propagovať, prečo to nevydávaš na blogu alebo to rovno nevytlačíš a nerozdávaš ludom v podchode?
@29 hromadana TS sa uz zasiela no vidis ze to ide ked sa chce Vies to co robim sa nazyva reklama, teda ak chces nieco pretlacit medzi ludi musi to robit nato bezia reklamy v telke a tak vies? Ak nie to sa budes este ucit
34 omfg, neviem či si pochopil že som použila ironiu..., a nahodov viem čo je reklama, to je tá vec počas ktorej idem na wc, kedže ma to v ziadnom smere neobohacuje, podobne ako tvoje príspevky. Povedz mi, čím si odlišný od obyčajného spamera?
A čo ti to dáva? Načo ti je ked si to prečíta vela ludí? Považuješ to za bezplatnú egomasáž?
@41 uz by si mohla vediet, ze tazko vicitit ironiu takto ak to nevies to ta zas nauci zivot Od obycajneho spamera?
Co mi to da? Boze ty si strasne hlupa..Preco by mi to malo nieco dat? Ja to robim preto, ze chcem aby to ludia citali a komentovali a komentuju celkom dobre A co tebe dava to, ze sa do toho obuvas? V com som odlisny od spamera asi v tom, ze to ludi neotravuje, posielam to v TS iba ludom, ktory to uz predtym citali a chceli pokracovanie, ale s ktorymi si pisem. Staraj sa o seba radsej.
no inak mne je to uplne jedno, ci si sem davas reklamu alebo nie.. len mi tak teraz napadlo, ze ta reklama aj tak nie je ucinna, pretoze napriklad ja som si tu stoku nestiahol a ani to neplanujem napriek tomu, ze tvoja reklama na mna vyskakuje z kazdeho kuta birdzu je to to iste, ak keby si vsade pisal "stiahnite si z tej a tej stranky roman s nicnehovoriacim menom od neznameho autora".. nikoho to nebude zaujimat a malokto si ho stiahne
hej super zas tvoja nevedomost....kedze som to sem daval na tri krat a po kazdom nahrati suboru sa pocitadlo zmaze..po prvom dani som mal dako cez 40 po druhom takych 5 a teraz tych 17 ak vies pocitat tak mas vysledok....uz sa konecne staraj o seba a o svoje nic nerobenie a mna nechaj pracovat kto nieco robi aj daco ma
@47 ne neda a budem si mliet svoje to znamena mat svoj nazor vies? No zalezi mi na nazore inych ludi, ale urcite nie na tvojom, ked si precitas moj profil tak tam najdes taku carovnu vetu o nazoroch A hej som svojim sposobom genialny Ludi to otravuje zatial sa mi osobne nikto nestazoval sranda Ty si uz stihla spravit preiskum?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
alex..aj nad tym som rozmyslal, ale adam sa mi pre chalana tiez zda najlepsie..
a chalan - Adam, Jakub, Kristián, Šimon,
ešte nejake navrhy?
Stahujte moj roman z mojej webky kliknutim na banner male rite
*reklama* bing!
ona bude taka normalna, trocha divna, pekna, s vlastnymi nazormi na zivot, no nie najoblubenejsia z triedy, ludia ju vsak maju radi
19. mne sa páči Emma pre babu a šimon pre chalana, alebo možno Matúš alebo Vilo alebo Aleš alebo Oliver alebo Tadeáš...
Ou a ked mám malé iq tak ty máš mikroskopické eq ked sa takto vyjadruješ... možno aj niečo iné ked cítiš takú frustráciu .
Je celkom pekné že svoj výtvor chceš dostať medzi ludí ale už sa mi to zdá mierne otravné, nechceš ešte poslať hromadnu tsku nech na teba kliknú a stihnu si to?
Ak to tak velmi chceš propagovať, prečo to nevydávaš na blogu alebo to rovno nevytlačíš a nerozdávaš ludom v podchode?
Chalan - 1.Jakub, 2.Adam, 3.Kristián, 4.Šimon, 5.Tomáš (Tomas), 6.Alex
Dievča - 1.Emma (Emmily), 2.Eva, 3.Katka, 4.Lilly
Tak a napíśte číslo, iné mená sa už nebudú vymýšľať,
Keď sa vám napr. páči pár Adam a Eva, napíšte len 22
budem rád keď sa zapojí čo najviac z vás
Mne by sa páčilo Emmily a Tomáš (Tomas)
a asi som tiež za Emmu a tomáša, prípadne jakuba
tak Emma a Tomáš, to je pekné
prave mi jeden mudry a inteligentny hajzel povedal nieco mudre
ze to je moj pribeh, a ja si o tom rozhodnem, najlepsie, keby to bolo zo zivota, tak to tak aj bude, potom si to precitajte, nechajte sa prekvapit
the end
@37 ehm, jeho portali? No jeho ako jeho
A čo ti to dáva? Načo ti je ked si to prečíta vela ludí? Považuješ to za bezplatnú egomasáž?
Co mi to da? Boze ty si strasne hlupa..Preco by mi to malo nieco dat? Ja to robim preto, ze chcem aby to ludia citali a komentovali a komentuju celkom dobre A co tebe dava to, ze sa do toho obuvas? V com som odlisny od spamera asi v tom, ze to ludi neotravuje, posielam to v TS iba ludom, ktory to uz predtym citali a chceli pokracovanie, ale s ktorymi si pisem. Staraj sa o seba radsej.
vieš vačšina ludí sa chce zlepšovať a preto im záleží na názore iných ludí, ale ty si samozrejme geniálny už teraz (ironia)
uh a mám pocit že ludí to otravuje, najma tá tvoja reklama. A to že som hlúpa, zlatko radšej ta v tom nechám