hm nič špeciálne - prechádzky so psami, cvičenie, nakupovanie, hranie sa s vlasmi, učenie sa, oddychovanie pri knihe, hudbe alebo filme a jedlo...proste také bežné veci
veci ktoré by som chcela robiť ale momentálne nie sú tanec, hra na nejakom hudobnom nástroji a cestovanie .......aspon jedno z toho by som chcela
Samozrejme PC hry a hudba, poflakovanie sa po internetových fórach, ale občas doma strávim hodinu-dve spevom, niekedy tanec. Rád chodím na vinicu rúbať drevo aj som sa naučil celkom obstojne hádzať sekerku, no to sa dá len keď je vonku ako-tak teplota a neni mokro.
gitara, foto / video tvorba, koncerty, DOTA DOTA DOTA , v zime lyze, v lete sem tam turistika, a filmy, vela filmov... a vsetko to zere strasne vela casu takze nic z toho neviem dokonale lebo skrz jedno nemozem rozvijat druhe ale zatial mi to vyhovuje...
momentálne? jedine čítanie, písanie bullshitov, fotenie (zrkadlovkou aj na analóg) a staranie sa o moje rastlinky... prechádzam veľmi nekonštruktívnym obdobím
@tarassaco motivácia, aby som sa začal častejšie len tak prechádzať, má to len malý háčik... aj kebyže sa prejdem po celom svete a počujem tisícky ľudí hrať, nikdy nebudem vedieť, či a kde som počul teba ale každopádne je to zdraviu a v niektorých prípadoch aj ušiam a duši prospešné
Knihy, teraz by som chcel trošku vymaľovavať (omalovanky v teleráne mi dali inšpiráciu .. hudba, spánok .. inak poslednom čase som dosť lenivec a ani poriadne nečítam .. ale inak kadečo ma baví robiť - len to závisí od nálady, dňa, počasia a tak
neviem či je to práve vec, ale dá sa povedať, že po veľa rokoch sa mi konečne podarilo po dlhom hľadaní nájsť na nete skvelú ponuku, ktorej priebeh sa uskutoční v sobotu - tak sa neviem dočkať
dizajnujem a programujem hry, kedysi som písaval, teraz už veľmi nie, hrávam sa s 2d a 3d grafikou, skladám hudbu, učím 13ročného chalana programovať (to ma momentálne baví najviac), ...a to je asi tak všetko.
ak sa nepočíta schuti škodoradostný smiech na tom ako polka ľudí čo ma pred pol rokom vyhlasovalo za malého hitlerka (lebo som predpovedal presne to čo rapefugees teraz v európe robia) teraz zrazu vydesene hystericky zmenila názor a ani sa neobťažujú uznať že som mal pravdu, nie to ešte sa ospravedlniť...
(a nie, nemyslím tým toho jediného z tých ľudí čo je aj na birdzi)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
veci ktoré by som chcela robiť ale momentálne nie sú tanec, hra na nejakom hudobnom nástroji a cestovanie .......aspon jedno z toho by som chcela
vyčívanie
varenie
vystrihovanie receptov z časopisov
zbieranie kníh
čítanie
internetovanie
a tak no
- Bitcoin
- gitara
- caj
- pivo
- skuter/bicykel
ja som wild west show artist, nože, revolvery a tak
som taký prázdny človek..ktorého nič nebaví..nič nevie..
ty hráš na klavíri a spievaš?
kedy bude live birdz acoustic session?
A Daviiiiiiiiiiiid
to ťa nikdy nebudem počuť hrať ani spievať
» goo.gl/jwt2hU...
A tak... možno niekedy začuješ niečo, keď sa mi prejdeš popod okná v (ne)správnom čase...
ak sa nepočíta schuti škodoradostný smiech na tom ako polka ľudí čo ma pred pol rokom vyhlasovalo za malého hitlerka (lebo som predpovedal presne to čo rapefugees teraz v európe robia) teraz zrazu vydesene hystericky zmenila názor a ani sa neobťažujú uznať že som mal pravdu, nie to ešte sa ospravedlniť...
(a nie, nemyslím tým toho jediného z tých ľudí čo je aj na birdzi)