Na pár festivalov chcem určite ísť, potom chcem urobiť Marvel a Disney maratón, plus chcem robiť každý deň v robote, aspoň tých osem hodín, nech mám na konci mesiaca nejaký keš, krista! Ale to len jeden mesiac. No a tiež sa pripravovať na maturu, ale to nehrozí
A inak možno splav, ak vyjde (treba zdvojnásobiť momentálny počet účastníkov ). A možno Holandsko, ak vyjde. A možno práca, ak vyjde. Čiže nič neviem, ako obvykle, ale tento rok ma to už asi ani netrápi
žiadne, proste nejako prežiť ten pocit že by človek mal mať niečo ako dovolenku alebo prázdniny a snažiť sa tváriť že sa nič nedeje a že mi možnosť niekam ísť nechýba.
flákať sa, nejaké výlety a more, kamoši, Pohoda, tenis a tábor!!! ale hlavne si budem užívať s kamarátmi a rodinou, žiadny stres a škola, no proste juchuuuuu!
Koncom júna sa vrátim z Anglicka, začiatkom júla pôjdem do tábora, niekde v strede augusta na 5 dní na ranč s koňmi a ku koncu na víkend do Prahy na jedno stretnutie. A stráviť pár dní v MT a BA.
chcela by som síce všetko, ale pojdeme tak maximálne do Španielska a k babke, inak sa budeme s kamoškami túlať po Košiciach a navštevovať sa a možno na pár denných výletov...
stanovačky, festivaly, cestovanie, určite žurky v byte a varenie a písanie poviedok, dlhé spanie a dlhé ponocovanie písaním strašidelných historiek so spolužiakmi, brigada a objavovanie nových miest spolu so stanovaním a jednoznačne dlhé túry, skautský tábor... asi tak toto leto chcem mat nabité a dúfam že to výjde
Povinne cestovať (babka, tábor, Taliansko, Chorvátsko) no a vo voľnom čase plánujem brigádovať Treba money, no... ale úprimne, ak sa raz dostanem na kupko, budem jásať. Takže tak, no
ak výjde brigáda tak makať a rada by som šla na Nightwish... menšie akcie, ako koncerty, opekačky, chaty, ponocovanie, krčmy, stanovačky atď by som tiež rada nejaké zažila uvidíme, plánovať nejdem, lebo mi to ako vždy nevýjde..
samozrejme rodičia ma prinútia ísť na celý júl do Bulharska. 3 roky sa už snažím, aby ma nebrali, ale stále ma prinútia. A august ... každé leto je podobné, a každé v podstate iné. Dúfam, že ma toto leto prejde posadnutosť. A že konečne budem naozaj šťastná. nie ako na hojdačke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Je to smutné.
určite budem brigádovať a zabávať sa ..najviac sa teším na toto leto
do tábora pravdepodobne.
do Prahy by som rada.
a rada by som aj brigádovala, ak by sa podarilo
joo a budem chodiť behať !