No namestie mame celkom pekne , ale aby ste videli jeho pravu podobu, musite sa nan pozriet z mestskej veze.... na zemi nie su vidiet tie vzroce v kachlickach , kto to vidi prvy krat dost ho to prekvapi Ale je to tak robene vo viacerych mestach kedysi boli stavitelia ovela kreativnejsi......
Pokial ide o mna , tak Slavia - uplne super miesto na korculovanie, zahranie si futbalu s kamosmi, basketbalu , je tam hala ktora sa da lacno prenajat , takze tam som travil v lete pomerne dost casu....
Potom parky , tych tu je naozaj dost, ale moj oblubeny je ciyklisticky park na konci ktoreho je odbocka , nepouzivane kolajnice a za tym chodnik , ktory vediet do Kamenaca.... uplny ideal pre cyklistov a nie je ich tam malo , ale ludia tam chodievaju aj behavat
A samozrejme aj samotny Kamenac je dost cool hlavne pre male deti...
Novy amfik je troska gycovity, to musim uznat aj ja , hoci mam rad vystredne veci , ale hlavne ze nejaky konecne je
Kaviarniciek, barov, diskotek a pubov je tu fakt pozehnane....
Ale ze by to tu bolo nejak enormne krasne ? Ani nie. Za najkrajsie mesto na Slovensku povazujem Nitru , aj ked taky Bardejov jej obstojne konkuruje.
A najspatnejsia a nehnevajte sa na mna je jednoznacne Bratislava...... nic v zlom, ale to je jeden megabordel v ktorom sa navstevnik proste nezorientuje.
Trnava je sumerna , rozclenena na specificke lokality a clovek to tu v podstate rychlo spozna, lebo viac menej skoro vsetko je tu umiestnene logicky.
Jediné miesto v Trnave, ktoré mám rada j asi čajovňa-teraz archa (pod káčkom) starú nám zrušili ale teraz je tam 77 s tým som celkom spokojná
A potom mám rada ulicu kde bývam, jeden gympel, jedna základná škola a dve stredné a žiadne paneláky dve fontány po celej dĺžke ulice sú stromy a keĎ odstránia tie komunistické lampy budem najspokojnejšia
Čo sa týka prírody, tak len v Kamenáči to je pekné...Ak by si chcel normálnu disco, tak jedine Europa 2, lebo relax je kinderpub. Čo sa týka barov, tých je tu vela, ale tam nechodím, takže neviem povedať, ktorý je naj
Môžem rozmýšľať ako chcem, v Trnave toho veľa obľúbeného nemám. Možno tak tá ulička podĺž hradieb za hrubým kostolom, tuším Michalská či ako sa volá. Na nič iné si neviem spomenúť, v Bratislave mám oveľa viac takých obľúbených emočných miest.
@drejka z tej čajovne je teraz fasa klub spravený a parádne tam je
ale inak mám rada tú uličku, čo spomínala @matusha a vlastne celé okolie hrubého kostola a promu. ale to iba keď sedím chrbtom k ceste a z kaviarní pyramida a inak na všetko iné slúži káčko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Pokial ide o mna , tak Slavia - uplne super miesto na korculovanie, zahranie si futbalu s kamosmi, basketbalu , je tam hala ktora sa da lacno prenajat , takze tam som travil v lete pomerne dost casu....
Potom parky , tych tu je naozaj dost, ale moj oblubeny je ciyklisticky park na konci ktoreho je odbocka , nepouzivane kolajnice a za tym chodnik , ktory vediet do Kamenaca.... uplny ideal pre cyklistov a nie je ich tam malo , ale ludia tam chodievaju aj behavat
A samozrejme aj samotny Kamenac je dost cool hlavne pre male deti...
Novy amfik je troska gycovity, to musim uznat aj ja , hoci mam rad vystredne veci , ale hlavne ze nejaky konecne je
Kaviarniciek, barov, diskotek a pubov je tu fakt pozehnane....
Ale ze by to tu bolo nejak enormne krasne ? Ani nie. Za najkrajsie mesto na Slovensku povazujem Nitru , aj ked taky Bardejov jej obstojne konkuruje.
A najspatnejsia a nehnevajte sa na mna je jednoznacne Bratislava...... nic v zlom, ale to je jeden megabordel v ktorom sa navstevnik proste nezorientuje.
Trnava je sumerna , rozclenena na specificke lokality a clovek to tu v podstate rychlo spozna, lebo viac menej skoro vsetko je tu umiestnene logicky.
A potom mám rada ulicu kde bývam, jeden gympel, jedna základná škola a dve stredné a žiadne paneláky dve fontány po celej dĺžke ulice sú stromy a keĎ odstránia tie komunistické lampy budem najspokojnejšia
Inak utekám z trnavy kedy len môžem
ale inak mám rada tú uličku, čo spomínala @matusha a vlastne celé okolie hrubého kostola a promu. ale to iba keď sedím chrbtom k ceste a z kaviarní pyramida a inak na všetko iné slúži káčko