Ahojte...mám takú filozofickú chvíľku a napadla ma taká otázka : Aké má miesto vzťah vo vašom živote? Myslím tým, že na koľko je pre vás vzťah dôležitý , aký mu prikladáte váhu.
a @15 ma pravdu, nikdy nedat do toho vsetko..
nie ze by som mala niekoho okrem frajka, nemam kamaratov, s rodinou nevychadzam.. ale nikdy nie je dobre obetovat sny a ambicie kvoli vztahu.. mohla by som zostat v ba a robit za pokladnou, lebo frajka mam na slovensku. ale erim, ze ma caka vo svete viac a tak idem do prahy. a ked velmi bude chciet, tak pojde so mnou. a ked budem niekam chciet ist, nieco robit, tak sa nenecham brzdit. partner by ma mal posuvat dopredu a nie drzat vzadu, takze dufam, ze to tak aj bude
Doteraz som vzťahy mal fpici a este aj nejaký cas budem mat...mojim snom bolo ist zit di Londýna a myslím si keby som niektoru ženu Z tých co mali zaujem neodmietol a ostal vo vzťahu na svk,tak tu teraz nesedim... Najprv si chcem uzivat a plnit sny, az potom sa viazat... Aj tak preferujem názor ze vzťahy do 26 cca su decke picoviny založené na zábave a O tom ze Ludia nechcu byt sami...pre mna je normálny vzťah az ked dvaja spolu ziju
Mala som dlhodobý vzťah a vtedy bol vzťah u mňa na prvom mieste. Snažila som sa tomu druhému dávať zo seba to najlepšie - pomáhať mu, starať sa oňho, prekvapovať ho... Teraz, keď vzťah nemám, ale mám skúsenosť, v mojom rebríčku vzťah veľmi klesol, ale je to všetko len kvôli zlej skúsenosti a mám teraz v sebe strach a úzkosť. Čo sa týka medziľudských vzťahov, tak sú na prvom mieste, pretože rodina a tí praví priatelia sú to, čo človek potrebuje najviac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale asi si sa pýtala na partnerský vzťah.
rovnaká váha, iná podstata.
Vztah konkretny, ten, ktory mam, ma velmi dolezite miesto.
(Vidim, ako budem za citovo vyprahnutu svinu, ale vsak no, mozno aj som.)
a @15 ma pravdu, nikdy nedat do toho vsetko..
nie ze by som mala niekoho okrem frajka, nemam kamaratov, s rodinou nevychadzam.. ale nikdy nie je dobre obetovat sny a ambicie kvoli vztahu.. mohla by som zostat v ba a robit za pokladnou, lebo frajka mam na slovensku. ale erim, ze ma caka vo svete viac a tak idem do prahy. a ked velmi bude chciet, tak pojde so mnou. a ked budem niekam chciet ist, nieco robit, tak sa nenecham brzdit. partner by ma mal posuvat dopredu a nie drzat vzadu, takze dufam, ze to tak aj bude