No tak "birdzovska smotanka" tu uz ma jedneho clena teraz som sem dosiel aj ja druhy clen no ja ti poviem ake je to bozkavat sa... raz som zazil techniku bozkavania taku fuuu od baby samozrejme ze to bolo UHM.... by som ju tam oprel... teraz som sa tu techniku naucil ja... tak neviem co si o tom myslia baby ked s nimi bozkavam... pokracujem...
pre neinteligentnych, neskusajteto pokial neviete ako na to...
boze sak nehajte ho ....co sak sa len psytal ...vy ste fakt trapny....ked je to podla vas taka chujovska tema tak naco ste sem sli? bo ste chuji....ok...inak nepocuvaj mateza
a najdi si babu a ak to nebudes vedet prvy krat tak nabuduce hadamhej no a len ked ti povie ze to neves D..tak potom povedz ze ona nevie a ze v zivote si sa nebozkaval s horsou D
Cujte nazor odbornika : bozkavat sa je super. Je to prijemne steklive a vzrusujuce, ak to robis s niekym, koho mas rad. Ak je to s nejakou flundrou na diskoteke, je to len formalita (nepriame klopanie na gombik na jej nohaviciach).
Este priatelska rada: s takym "imidzom", aky maju fotky v tvojom profile, to tak skoro nevyskusas...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
pre neinteligentnych, neskusajteto pokial neviete ako na to...
spojení dvou lidských tlam..
čím se pouze docílí,
že se šíží bacily..
toľko môj postoj k bozkávaniu
inak zaujímalo by ma čo to znamená "Birdzovská smotánka"
a najdi si babu a ak to nebudes vedet prvy krat tak nabuduce hadamhej no a len ked ti povie ze to neves D..tak potom povedz ze ona nevie a ze v zivote si sa nebozkaval s horsou D
Este priatelska rada: s takym "imidzom", aky maju fotky v tvojom profile, to tak skoro nevyskusas...
aj vy?????O_o