booooze toto je ako stvorene pre mna...ja co prve si vsimnem na chalanovi su vlasy najkrajsie su tie ofinky do očí chapete....cize polodlhe vlasy su naaaj INLOVE a este by mohli byt aj blond
podla toho aky ksicht k tym vlasom ide lebo sak...napriklad takeho wenthworta si nedokazem predstavit s dlhymi...a zase na kratko vela chalanov co poznam a svedcia im dlhe? hmmm...cudna odpoved ale tak...mne na vlasoch dako nezalezi
aaa EMO styyyl forever ale stacia take trosku dlhsie nee vystrihany jak ... ale proste aby bolo vidiet ze ten chalan vie ze nosi nieco na hlave nie jak niektory ze sa zabudaju ucesat
ja mam moc rada ciira ale zalezi od typu chalana... niekedy sa mu viac hodia kratke, niekedy dlhe... a niekedy je krajsi ten s dlhymi niekedy ten s kratsimi... podla typu tvare.... ale daco extravagantne... jo tez lubim
25. preco to volate discofilne omg ...ja si nechavam take ciro len kvoli tomu ze sa to paci babam...(mne osobne sa paci chodit vyholeny)...a teraz tu zistujem ze vsetky chcu len vlasacov
37. haha presne tak...vtedy sa netreba hlavy dotykat...komu by sa chcelo kazdy den hlavu umyvat aby mu ju mohla baba chytat...radsej nech chyta ine veci...
mno podľa mňa sa každému chalanovi hodí niečo iné,,, ale tak neviem ako ostatný ale ja si chalana nevyberiem len kôli tomu že má krátke alebo dlhé vlasy,,,
no mne sa osobne pacia chalani s troska dlhšími vlasmi- rozumej polodlhe, ale poznam chalanov ktorým vyslovene svedčia iba kratke vlasy... pozri chod za nejakým dobrym kadernikom,ktorý ti podla tvaru hlavy a tvare povie ako by bolo najlepšie mať vlasy. A ked budeš ostrihaný tak aby ti to išlo,bude jedno či budeš mať kratke alebo dlhe vlasy - holky na teba budu letieť...
kks, ved holohlavy je byt hnus .....to by som sa ako nudil doma ??? rano by som vstal a jedine co treba spravit je prebehnut si lestidlom na parkety po hlave . Teraz to aspon zobere nejaky ten cas
Poznam niekolko chalanov co maju take vlasy ako mne sa pacia... je mi jedno aka farba, ale take polodlhe, co konceky maju vytocene vonku... ale nemusia byt hej, ale to len aby ste pochopili vela takych poznam a dost im to sekne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Ja mam rada taky..mhm..voľný porast??? žiadne česanie ofinky doprava či doľava..proste nechať rásť
alebo krisna
takze chalani pocuvajte teraz si vsetci povinne nechajte narast dlhe vlasy
29. nz
to mi este aj niekdo povedal, ze mam pekne vlasy pricom sa o ne az tak nestaram
ale az za usi ich mam
ale inak som celkom uletená aj na také dlhšie a kučeravo-vlnité. nič medzi tým. proste buď alebo
45.jezis...ja ze len spoluziacke drbe ze kazdemu meria vlasy