Marťankov! ...keď si na nich spomeniem, lebo starký nimi neustále zásobuje celú rodinu, tak ich treba nejako spotrebovať.
A keď som doma, mamka sa ma snaží štopať všetkými možnými doplnkami, aké máme.
Dbam na pestru stravu, ale kedze je kazdy okolo mna chory davam si kazdy den aj vitamin C (vlastne tam je toho asi aj viac) alebo citron/kyslu kapustu klbovu vyzivu uzivam podla potreby (rozumej, ked citim, ze to moje stare kosti potrebuju). okrem toho kazdy den po cviceni si davam magnezium, lebo od tehotenstva mam problemy a ked si ho po namahe alebo pri velkej unave nedam, tak chytam krce, najma v noci
no a okrem toho beriem obcas nejake veci, co suvisia s cvicenim a B-komplex, ked si spomeniem. a aspon raz za tyzden urologicky caj!
Momentálne nič ale brala som z hore uvedených habadej , takze si dávam pauzu od rôznych všakovakých piluliek ...
Snažím sa jesť zdravo a dúfam že to bude stačiť .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Iba ja som si kupoval vitamíny, tak ma zaujíma ako je na tom Birdz?
hento ostatne tak sporadicky
horčík
a chcem si zohnať ešte nejakú kĺbovú výživu
A keď som doma, mamka sa ma snaží štopať všetkými možnými doplnkami, aké máme.
no a okrem toho beriem obcas nejake veci, co suvisia s cvicenim a B-komplex, ked si spomeniem. a aspon raz za tyzden urologicky caj!
Snažím sa jesť zdravo a dúfam že to bude stačiť .
áno, aj to, celkovo mám rada čerstvé ovocie a zeleninu
+ nejaky svinec na podporu rastu vlasov, zaciatkom roka mi dost zurivo vypadali.
magnezium citrat (na naladu/proti krcom/prijemne kakanie)
inozitol (na naladu/zenske hormony)
chrom (na naladu)
D3, B komplex a omega 3 pre istotu, kedze som rekreacny polovegan
(ale z Bcok mam otrasne vyrazky, takze asi ich mam privela, momentalne neuzivam)
glukozamin (na klby a slachy, dost desivo ma bolia zapastia a kolena )
(momentalne toto)