hmmm...este ma napadaju pogonofory, dlhe palicate tvory, zijuce na dne mori prisadnuto, ziju hodne dlho a su to jedine animalia ktore su schopne chemosyntezy, takze ja bych chtela byt pogonoforou, nikam se nehnat, jenom si tak kolísat na dne, pozorovat faunu a dlho si zít, ovsem mat i dobrých susedov
cierna puma so zelenymi ocami... to je uplne zhmotnena sila a rychlost. Este lev je krasny, potom vlk a pre mna hlavne kon...krasa a elegnacia pohybu jaku ziadny iny tvor nema.
moze ,,lietat´´ a nie je to vtak, ma krasny velky chvot- krajsi ako macka alebo pes, ma malilinke okale a pritom posobi tak velko ked skace zo stromu na strom, nie je na nic viazana malokto ju moze mat doma, proste volnost a okrem toho je roztomilucka a na papanie nemusi zabijat, stacia jej oriesky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a mam rad aj somare, rysy
prečo? lebo
to sa nedá povedať prečo,ale skúsim- ich schopnosť loviť ( možno to znie blbo,ale je to tak ),skrátka tá organizácie práce je úžasná.
ale všeobecne môže byť pre mnohých fascinujúci aj pre všetky tie povery okolo jeho bytosti ( Červená čiapočka vie svoje )
ale v podstate ma fasicnuju vsetky zvierata
a potom mravce..su uzasne pracovite
mysi a potkany...
a ze preco?ani besne srnky netusia
» www.birdz.sk/webky/fotka.php...
oni su totiz najlepsi....
mna hady
Ale ak by som mala vybrať jediného tvora a pridať k nemu dôvod... tak to bude tarbík...
A prečo?
Obrázok hovorí za všetko Škoda že sa na Slovensku takmer nedá zohnať a pokiaľ dá tak stojí niekoľko tisíc
to je totálny flegmatik alebo ešte medvedík čistotný
zdochne az po tyzdni aj to len preto, lebo nema cim jest
nj svaby nas preziju a mozno este potkani
nadherne zviera.... a potom motyle..