ulica, nepochybne. ked mas pod. meno zenskeho rodu, ktore sa konci na samohlasku a, uz to mozu byt iba 2 rody - zena alebo ulca. ak je pred samohlaskou a tvrda spoluhlaska, je to zena. ak makka- ulica
NIE, nedeli... IBA pri MUZSKOM rode. Ja neviem, no. Ved toto je ucito zo Zakladnej skoly, ktore som ja osobne videl naposledy niekedy pred 5-6 rokmi. A stale si to pamatam... kurca chlapi (a zeny)! sak to by ste mali predsa vediet... a ked nie, je tu doba internetizacie kazdej somariny, tak zapnite Gugl a hladajte!
Prečo je to ulica??? Pretože poviem si Koho čo vidím??? dušu => dlaň, kosť, ulicu, ženu. Tak prečo nie ženu??? Lebo množné číslo je ženy, duše, ulice...čiže to bude ulica . Tak si to aspoň ja myslím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
A ešte jedna otázka: myslíte si, že duša je životné, alebo neživotné podst. meno?
dlaň je pre neživotné? a duša je neživotná?
@estrella Sorry, viem zmýlil som sa
@johny89 Presne o toto mi išlo Chcel som vedieť, kto všetko si myslí, že duša je neživá
@seagull1 Hmmm... Asi som to už fakt zabudol... Takže pri ženskom a strednom rode sa to nedelí na životné a neživotné? No moc sa mi to nezdá
NIE, nedeli... IBA pri MUZSKOM rode. Ja neviem, no. Ved toto je ucito zo Zakladnej skoly, ktore som ja osobne videl naposledy niekedy pred 5-6 rokmi. A stale si to pamatam... kurca chlapi (a zeny)! sak to by ste mali predsa vediet... a ked nie, je tu doba internetizacie kazdej somariny, tak zapnite Gugl a hladajte!
v pohode, veď ja to netvrdím, len som sa pýtala džonyho.
Rody: mužský, ženský, stredný
Inak iba mne ukazuje nick @orfea2 s veľkým O? Pritom pri nikom inom to nie je? Strange...
ja som vždy nebola orfea2 nie tu. aa tomáš bol taký láskavý, že mi zmenil nick..ale rovno s veľkým
A v druhom rade je to jednoznačne ulica!!!
@hereiam toto sme uz prediskutovali